İsmail Ege Şaşmaz’dan yeni film müjdesi! Oyuncu bakın hangi filmin kadrosuna katıldı!..

.com/Detay -Televizyon ekranlarına en son Fox TV’de yayınlanan Elkızı dizisiyle gelen oyuncu İsmail Ege Yanılmaz, dizinin final yapmasının peşinde Barıştırma Akarsu Merhaba adlı sinema filmini çekti.

Oyuncu, geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barışma Nehir’nun hayatının anlatıldığı filmde Barışma Nehir’yu canlandırdı. 18 Kasım’da vizyona girecek filmin heyecanını yaşayan İsmail Ege Muhakkak yeni projesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu, senaryosunu Gonca Vuslater’nin kaleme aldığı Cenazemize Hoş geldiniz filminin kadrosuna dahil oldu. İsmail Ege Şaşmaz çekimleri bir süredir sürekli filmin setinden instagram hesabında paylaşımda bulundu.

İsmail Ege Şaşmaz'dan yeni film müjdesi! Oyuncu bakın hangi filmin kadrosuna katıldı!.. 1

Medyapım’ın yapımcılığında çekilen Cenazemize Güzel Geldiniz’in kadrosunda keza Kubilay Aka, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Seda Altuner ve Şükran Ovalı’nın da arasında bulunduğu kayda değer isimler yer alıyor. Kara komedi türündeki filmin senaryosunu oyuncu Gonca Vuslateri, Doğacan Perkün Güneş’le beraber kaleme aldı.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu filmde,  Ozan ve İrem’in başına gelen talihsiz olaylar anlatılıyor. İki sevgilinin nişanlanmasıyla başlayan süreç işe ailelerin dahil olmasıyla çok daha eğlenceli ve absürt bir hal alıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ismail-ege-sasmazdan-yeni-film-mujdesi-oyuncu-bakin-hangi-filmin-kadrosuna-katildi/1336502