İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinden sonra yeniden kamera karşısına geçiyor

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fox TV’de yayınlanan ve sezonun en çabuk çıkışlarından birisini yapan Hükümlü dizisinde İsmail Hacıoğlu ön plana çıkan ad oldu. Dizide ikiz kardeşini öldürerek onun yerine geçen psikopat bir kişiye hayat veren Hacıoğlu, başarılı oyunculuğu ile sık sık dizinin önüne geçerek en çok konuşulan kişi haline geldi.

Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile kendisinden laf ettiren İsmail Hacıoğlu, izleyenlere de ‘oynamıyor, yaşıyor’ duygusunu yaşatan bir isim. İsmail Hacıoğlu, Hükümlü dizisinin sezon finali yapmasının ardından, bir başka proje için kamera karşısına geçti.

Oyuncu, Hande Doğandemir ile başrolünü paylaştığı 49 isimli filmde rol alacağı. Hakiki bir olaydan yola çıkılarak çekilen filmi önümüzdeki günlerde de çok konuşacağız. Zira film, yakın tarihimizde yaşanan bir olayla ilgili ayrıntılarla da gündeme gelecek.

İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinden sonra yeniden kamera karşısına geçiyor 1

49 filmi, DAEŞ terör örgütünün Musul’u ele geçirmesi sonrasında Türkiye Musul Başkonsolosluğu’nda yer alan 49 kişinin rehin almasını konu ediniyor. O günlerde Türkiye’de rehinelerin sağ salim kurtarılması için cümbür cemaat nefesini tutmuş bekliyordu. Sarsıcı bu olayın arkasında o günlerdeki bu gerilimi aktaran 49 filmi de benzer bir etkiyi yaşatacak.

Çekimleri Hatay’da gerçekleştirilen filmde fazlasıyla aksiyon sahneleri yer almakta. İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in rolü ve performansı büyük merakla beklenirken dizide rol alacak öteki isimler de ortaya çıktı.

Filmde keza Saadet Işıl Aksoy, Kerem Alışılmış ve Doğukan Polat da rol alıyor. Ekibe katılan son isim ise başarılı oyuncu Sinan Tuzcu oldu.

İsmail Hacıoğlu’nun yeni sinema filmi 49’a sürpriz oyuncu! 35

Sinan Tuzcu, TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyor. Dizinin sezon finali yapmasından daha sonra Tuzcu da ekibe dahil oldu. Sinan Tuzcu daha önce Son Yaz, Sen Anlat Karadeniz, Bir Başkadır, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol almıştı.

Hakan İnan’ın yönetmenliğini yaptığı 49 filmi, olayın geçtiği dönemde neler yaşandığını ortaya koyması açısından da merakla bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ismail-hacioglu-mahkum-dizisinden-sonra-yeniden-kamera-karsisina-geciyor/1327358