Sabahtan Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine tarafından İsmail Küçükkaya'nın boşanma davası aşamasındaki vekilliğini yapan Avukat Nezihe Hıdıroğlu, 'Basın açıklaması' adı altında dava dosyasına sunulan kuytu protokolü paylaşarak boşanma davasındaki gizliliği ihlal ettiği iddia edildi.

ZİYNET DEĞİL TAZMİNAT GİBİ GÖSTERİLDİ

Hoca olan Eda Demirci, sadece ziynet eşyalarının bedelini alarak boşandığını, tazminat ve nafakadan vazgeçtiğini lakin boşanma ardından eski eşi İsmail Küçükkaya ve vekili Nezihe Hıdıroğlu tarafından sosyal medyada yapılan açılmada bahsi geçen ziynet eşyaların bedeli olarak kendisine ödenen 550 bin liranın güya tazminat olarak verildiğini ve bu şekilde haberlerde yer aldığını açıklama etti.

KABAHAT DUYURUSUNDA BULUNDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Eda Demirci, hayat mücadelesi verirken özel hayatının bu şekilde ifşa edilmesinin kendisini derinden üzdüğünü dile getirerek vekili Ahmet Çetinkaya aracılığıyla eski eşi İsmail Küçükkaya ve vekili Nezihe Hıdıroğlu hakkında kabahat duyurusunda bulundu.

VEKİLDEN AÇIKLAMA

Eda Demirci'nin Avukatı Ahmet Çetinkaya, ''Müvekkilimiz Eda Demirci, eski eşi İsmail Küçükkaya ile boşanma davası devam ederken kanser hastalığına yakalanmış ve dava süreciyle daha pozitif yıpranmamak için anlaşarak boşanmak zorunda kalmıştır. Müvekkilimin, ziynet eşyalarına karşılık aldığı bedeli, yarı İsmail Küçükkaya göre kendisine sus payı ve tazminat verilmiş gibi yansıtan ve bu amaçla sosyal medya hesaplarından paylaşmıştır. İsmail Küçükkaya'nın bu fiilini müvekkilimi kamuoyunda küçük düşürme ve mağdur durumda bırakma girişimi olarak değerlendiriyoruz. İsmail Küçükkaya ve o dönem oysa vekili hakkında ayrıca kabahat duyurusunda bulunduk ayrıca de İstanbul Barosu'na gerekli şikayetleri yaptık.'' açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ismail-kucukkayanin-eski-esi-eda-demirciden-sok-suclama-haberi-532657