Sabahtan Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine tarafından olay geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İstanbul Bayrampaşa'da yer alan Saraybosna Teknik ve Meslek Lisesi önünden geçen kağıt toplayıcısı iki birey okula girdi. Değerli eşyaları gözüne kestiren 2 güvenilmez virane haldeki binada çelik kapıları ve güvenlik kamerası düzeneklerini gördü.

OKUL KAPILARININ ÇALINDIĞINI AYRIM ETTİ

İşe koyulan 2 kafadar okula ait 10 adet çelik kapı ve kamera düzeneğini alarak ortadan kayboldu. Hırsızlık olayından bir vakit daha sonra okulu denetim için binaya giden mektep müdürü gördükleri aleyhinde şoke oldu. Çünkü yıkılmak üzere olan binada bedensel değeri bulunan çelik kapı ve kameraların hırsızlındığınmıştı.

"KAPILARI ÇALMADIK 300 LİRAYA SATIN ALDIK"

Polisi arayarak durumu anlatan mektep müdürü hırsızlardan davacı oldu. Şikayet üzerine kimliği tespit edilen 2 güvenilmez çaldıkları malzemelerle birlikte gözaltına alındı. Emniyette ifade veren şüpheliler durum günü yanlarına birilerinin gelip hurda malzeme alıp almadıklarını sorduğunu ve 300 lira karşılığında 10 adet çelik kapıyı aldıklarını ifade ettiler.

İfadelerinin ardından hür bırakılan 2 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/istanbulda-meslek-lisesinin-celik-kapilarini-caldilar-haberi-528607