Show Tv'nin sevilen dizisi İstanbul Sokakları'nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Sokakları 7. bölümü ile ekrana kilitleyecek. Peki İstanbul Sokakları oyuncuları kimdir?  İstanbul sokakları oyuncu kadrosu konusu ve detayları? İstanbul Sokakları hangi günler yayınlanıyor? Hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor? İşte merak edilenler.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan Güzel Köylü dizisinde gösterdiği performansla kendine hayran bıraktıranGizem Karaca'nın yeni dizisi belli oldu. Gizem Karaca'nın başrol oynayacağı yeni dizisi İstanbul Sokakları 'nın ilk fragmanı yayınlandı. Haberimizin sonunda fragmanı izleyebilirsiniz.

Gold Film'in yapımcılığını yapacağı Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda oturacağı yeni dizi İstanbul Sokakları'nda oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin senaryosunu Hanım Çiftliği dizisinden tanıdğımız Zülküf Yücel yazıyor. Gizem Karaca ile birlikte başrolleri paylaşacak erkek başrol oyuncusu aranıyor. Karaca'nın partneri bakalım kim olacak?

Başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Naz Elmas, Rıza Kocaoğlu'nun paylaştığı dizinin kadrosunda; Derya Alabora,Turgut Tunçalp, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Aktaş gibi oyuncular bulunuyor.

Gizem Karaca Kimdir?

1992 yılının Eylül ayında dünyaya gelen Gizem, Türkiye'nin en büyük metropol kenti istanbul'da doğmuştur. Türkiye'de doğmasına rağmen igizem daha küçükken ailesi Amerikaya taşınma karar almıştır. Ailesi ayrıca Kanada'da da yaşamıştır. Bu nedenle başrol oyuncusu Gizem Kara, lköğretim eğitimini Kanada, ortaokul eğitimini yine Kanada ülkesinde almıştır. Lise'ye geçtiğinde ise Türkiye'de dönüş yapoarak burada eğitimine devam etmiştir. Lise eğitimini de başarı ile tamamlayarak üniversiteyi kazanmıştır. İstanbul Üniversitesinin Fransız Dil ve Edebiyatı bölümünü okumuş ve buradan ezun olmuştur. Bildiği yabancı diller ise şu şekildedir: İyi derecede ingilizce ve Fransızca.



Gizem Karaca üniversite yıllarında iken Türkiye'de düzenlenen bir güzellik yarışmasına 2011 yılında katılarak burada yapılan yarışmalarda 2. olmuş ve ardından Türkiye'de ünlü olmayaş başlamıştır. Yarışmadan sonra çeşitli dizi filmleri aldığını belirten Gizem bu diziler arasında 2012 yılında Eve Düşen Yıldırım dizisini seçmiştir. Bu dizide Muazzez karakterini canlandırarak büyük beğeni kazanmış ve oyunculuktaki yeteneğini göstermiştir. Daha sonraki yıllarda da Emir'in Yolu dizisinde Güneş karakterini oynamış, Benim Hala Umudum var dizisinde umut ve son olarak da büyük izlenme oranları yakalayan Güzel Köylü dizisinde de Gül karakterini oynayarak büyük beğeni toplamaya devam etmiştir.

Şimdi ise Show tv ekranlarında başlayacak olan istanbul sokakları dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak görev alacaktır.