İşte Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizisi…

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – TRT1’in hikayesiyle çok takdire değer dizisi Gönül Dağı, sezon finalinde herkesi derinden sarsan bir ayrılık ile konuşuldu. Dizide iki sezondur Dilek karakterine yaşam veren Gülsim Ali İlhan, yaşanan bir kaza sonrası karakterin ölmesiyle hikayeden ayrıldı. can atarak ayrıldığı belirtilmiş oyuncu, yeni sezonda artık yok.

Gülsim Ali İlhan’sız Gönül Dağı dizisi, yeni sezona buruk başladı. Berk Atan’ın hayat verdiği Taner’in boynu bükük kaldı, izleyiciyi ise üzüntü sardı. Gülsim Ali İlhan, Istek karakteriyle uzun yıllar izleyenlerin hafızasında yer alacak oysa oyuncu şimdiden bambaşka bir proje ile anlaştı bile…

Gönül Dağı izleyicileri Istek’in arkasında ağıt tutadursun, Gülsim Ali İlhan’ın yeni dizisi ile ilgili yeni ayrıntı ortaya çıkmaya başladı.

İşte Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan'ın yeni dizisi... 1

İki sezon boyunca Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde zorlu şartlarda ve kış aylarının çetin koşullarında çalışan oyuncunun İstanbul’a dönmek istemesi ile diziden ayrılığının gündeme geldiği konuşulmuştu. Gülsim Ali İlhan, kariyerinde kayda değer bir çıkış yapmasını karşılayan Gönül Dağı’nın peşinde diğer bir diziyle gündeme gelmeye hazırlanıyor şu sıralar.

Yaz sezonunda ailesinin yaşadığı Bulgaristan’a dışarı giden oyuncu, “Ben bu yaz ailemin yanındaydım. Bulgaristan’a gittim, kendileri hala orada yaşıyor. Güzel geçti, doya doya aileme kavuştum” diyen Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisi sürerken hasret çektiği ailesi ile süre geçirdi bol bol.

Gönül Dağı’na vedası ile ilgili soru üzerine “Ben devam etmiyorum, zaten ikinci sezonun sonunda yollarımızı ayırmıştık. Onlar devam ediyor, eminim ama yine çok güzel bir sezon geçirecekler” sözleriyle durumu aktardı.

İşte Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan'ın yeni dizisi... 2

Oyuncu, yeni projesi ile ilgili ayrıntıları verirken heyecanını da paylaştı. Gülsim Ali İlhan, Türk – Pakistan yapımı olması beklenen Selahaddin Eyyubi dizisiyle ilgili ilk önce konuştu.

Kudüs’te 88 yıl süren Haçlı varlığına son veren komutan olarak tanıdık Selahaddin Eyyubi’nin yaşam hikayesinin aktarılacağı dizide Gülsim Ali İlhan ve İlhan Neşeli başrolde olacak.

Proje ile ilgili konuşan İlhan, “Çok hoş bir proje, fazla özel bir proje. Türkiye’de daha önce yapılmamış bir iş. Senaryosu geldi bize de. Görüştük, fakat hemen yüzde yüz anlaştık aramak istemiyorum. Ama beni çok heyecanlandırdı. İlhan (Keyifli) ile de tanıştık. Çok güzel bir enerjisi var, çok arkadaş canlısı” açıklamasını yaptı.

İlhan Keyifli’in de kendisi gibi Bulgaristan’da doğup büyüdüğünü anlatan Gülsim Ali İlhan, 30 birim olması beklenen projenin kendisini çok heyecanlandırdığını da sözlerine ekledi…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iste-gonul-dagi-dizisinden-ayrilan-gulsim-ali-ilhanin-yeni-dizisi/1335519