İşte izleyicinin özlediği Ahmet Kural! Müjdemi İsterim gümbür gümbür geliyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Meşhur oyuncu Ahmet Kaide bugüne dek Düğün Dernek, Baba Parası, Enstrüman Çengi ve İşler Güçler gibi pek fazla komedi yapımla izleyicinin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu son projesinde ise ters köşe yaptı ve bir dram yapımda rol aldı.

Oyuncu, TRT1’in geçtiğimiz sezon final yapan, ilk sezonu Çok Eskiden Kıbrıs olarak  yayınlanan ve ikinci sezonu da Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile izleyicilerin karşısına çıkan dizisinde başrolde yer aldı. İki sezon her tarafında ‘Kemal’ karakteri ile Kıbrıslı Türklerin verdikleri yaşam mücadelesini sergileyen Ahmet Kural, çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Dizinin finalinden sonra ekranlara ara veren Ahmet Kaide’ın, çok yakında yeniden komedi türünde bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandığının haberini vermiştik.

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim adlı filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Ahmet Kaide’a filmde Ecem Erkek eşlik ediyor.

Filmin yayınlanan klibi Ahmet Kaide’ı komedi yapımlarda özleyen izleyiciye hap gibi geldi. Klibi sosyal medya hesabında yayınlayan oyuncunun paylaşımı kısa sürede fazla sayıda alkış ve açıklama aldı.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Asistan’nın yaptığı, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Tezgâhtar’nın kaleme aldığı film 18 Kasım’da vizyona girecek.

Müjdemi İsterim’de, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen yardımlaşmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iste-izleyicinin-ozledigi-ahmet-kural-mujdemi-isterim-gumbur-gumbur-geliyor/1336705