İyilik dizisi resmen direkten döndü! Hatice Şendil, tüyoyu önden vermişti aslında!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Fox TV’de Cuma akşamları ekrana gelen İyilik dizisi, entrika, aldanma dolu hikayesi ile bir grup izleyiciyi yakaladı. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın başrolünde oynadıkları dizi, Cuma akşamlarının yoğun dizi trafiğinde kendine yer buldu fakat reytingleri ile ‘final mi yapacak?’ sorusunu da sürekli sürdürdü.

Cuma akşamı yayınlanan 8. bölümüyle sezon finali yapan dizi, bir süredir ikinci sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili gündeme geliyor. Bu durum az önce net değilken Hatice Şendil, yaptığı bir röportajda
“Çalışıyorum, yoğun devam ediyor. Sezon finali yapacağız, az bir vakit kaldı” sözleriyle doğrusu durumu ortaya koymuştu! Fakat dizinin yapımcı firmasından ve kanaldan devam edip etmeyeceği ile ilgili bir izah etme yapılmamıştı.

8. bölümden bir kaç gün önce ekrana gelen fragmanda ‘sezon finali’ ibaresinin yazması ile İyilik dizisini izleyenler derin bir ‘oh’ çekti az daha! Fox TV’nin diziye bir kısmet daha tahsis etmek istediği ve ikinci sezonda devamına karar verdiği anlaşılıyor.

İyilik dizisi resmen direkten döndü! Hatice Şendil, tüyoyu önden vermişti aslında! 1

Dizinin sezona fazla geç girmesi de reyting düşüklüğünün bir nedeni olarak tahmin ediliyor. Zira danışıklı dövüş, aldatma, aşk temalarıyla pek fazla izleyiciye hitap etmesi beklenen bir dizi olarak görülüyor İyilik.

Yapılan bir zamanlama hatası ile dizinin beklenen reytingi alamadığı, Cuma akşamları yayınlanan ve artık kemikleşmiş izleyicisi olan diziler arasında yer bulmakta zorlandığı tahminleri yapılmakta. Yeni sezonda diziye bir talih daha verilmiş görünüyor. İyilik dizisi bu fırsatı iyi kullanır, sezonda yeni bir atılımla açılış yaparsa, izleyiciyi seçme ihtimali yüksek.

İyilik dizisi resmen direkten döndü! Hatice Şendil, tüyoyu önden vermişti aslında! 2

Yine Fox TV’nin Gülümse Kaderine dizisi de zamanlaması ile tenkit almıştı. Sezon sonuna dürüst başlanması, dizinin reyting düşüklüğünün nedeni olarak gösteriliyordu. Gülümse Kaderine 5 bölümde bitti. Benzer bir koşul yaşayan İyilik dizisi ise büyük bir şans elde ederek 2. sezon devam kararıyla çıktı sezondan.

Dizinin konusu itibariyle bilhassa Yasak Elma’ya benzetilmesi de bolca konuşuldu. Yasak Elma gibi zinde bir duruş sergileyen dizinin ardından İyilik’in düşük reytingleri o kadar kabul görmedi. böylece kadronun dağıtılıp dizinin final yapması yerine, Ağustos ayında yeniden çekimlere başlanarak sezona çok daha kuvvetli bir şekilde girme kararı alındı.

İyilik dizisinin Eylül ayından itibaren yaz sezonunda hikayenin daha ilgi çekici hale getirilmesi, geliştirilmesi ve olur ya de oyuncu kadrosuna yeni çekici isimlerin katılması bekleniyor…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iyilik-dizisi-resmen-direkten-dondu-hatice-sendil-tuyoyu-onden-vermisti-aslinda/1327541