İyilik dizisinde Neslihan masum mu, değil mi?

Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma günleri buluşan İyilik dizisinin 12. yeni bölümünde yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz. İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Hatice Şendil ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler alması kayda değer bir kazanım olarak gözüküyor.

Dizinin 12. yeni bölümü de 30 Eylül akşamı yayınlanacak ve reyting sonuçları da merakla beklenecek. Peki dizinin hikayesinde neler yaşanacak? İşte ayrıntı:

Neslihan ve Murat’ın nikah tazeleme günü gelip çatmıştır. Damla ya bu gece sonu ne olursa olsun Murat ve Neslihan’ın davetine gidip onlara engel olacaktır. Damla davete gider ve orada bıçaklanır. Neslihan, Murat, Şahika, Sinan, Koray…

Cümbür Cemaat birbirinden şüphelenmektedir. Bıçağın üzerinden iki kişinin parmak izi çıkar. Bu sırada Neslihan aleyhine tanıklık yapan bakımlı bir şahidin ortaya çıkmasıyla şüpheler daha çok Neslihan üzerinde yoğunlaşır. Bir vakit sonradan polisin eline Neslihan’ın Damla’yı havuzda boğmaya çalıştığı görüntüler de geçer.

Bütün işaretler Damla’yı öldürme teşebbüsünde bulunanın Neslihan olduğunu işaret ederken Neslihan masumiyetini kanıt edebilecek midir? Tabi eğer gerçekten masumsa…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iyilik-dizisinde-neslihan-masum-mu-degil-mi/1338269