İyilik dizisinin kötü aile babası İsmail Demirci izin günlerinde iyi aile babası oluyor!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar –Başarılı oyuncu İsmail Demirci, iki sezon baştan başa Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisinde başrolde yer almış ve iyi bir karakteri canlandırdığı için de sokakta vatandaşlardan fazla olumlu yorumlar almıştı.

Ancak oyuncu açısından geçtiğimiz sezon itibariyle rol almaya başladığı İyilik adlı diziyle şart bütün tersine döndü. İyilik dizisinde iki çocuk sahibi, karısını aldatan bir karaktere yaşam veren oyuncu rolünü pek iyi canlandırıyor ki izleyiciyi kızdırmayı başarıyor.

Dizide eşini aldatan, çocuklarına yalan söyleyen fena aile babası bir karaktere yaşam veren oyucunun gerçek hayatında ise şart tam tersi. Meslektaşı Hande Soral ile evli olan oyuncu Mayıs ayında oğlu Ali’nin doğmasıyla birlikte ilk önce baba oldu.

Dizi çekimlerinden arta kalan zamanlarını ailesiyle birlikte geçirmeye itina bildiren ünlü oyuncu eşi ve oğlu ile geçirdiği neşe saçan anları sosyal medyada da takipçileriyle paylaşıyor.

İsmail Demirci oğlu ile fotoğrafını yayınladığı son paylaşımının altına; “En iyi arkadaşımla 10/10 bir gün notunu düştü.

İyilik’te canlandırdığı ‘Murat’ karakterindeki performansıyla alkış toplayan oyuncunun paylaşımları hayranlarına, dizideki rolünün aksine hakiki hayatında iyi aile babası yorumunu yaptırıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/iyilik-dizisinin-kotu-aile-babasi-ismail-demirci-izin-gunlerinde-iyi-aile-babasi-oluyor/1336685