Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İzmir Karşıyaka'da 23 yaşındaki iki çocuk annesi Aycan Kıncı, eşi Burak Kıncı 26 tarafından çarşıda bir dönercide bıçaklı hamleye uğradı. İki çocuk annesi aldığı 19 bıçak darbesiyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hadiseden sonra kabahat aleti bıçakla tutulan kuşkulu koca, verdiği ifadede eşinin kendisini kandırdığını ve boşanma davasını geri sürüklemediğini öne sürdü. Genç kadının yakınları ve dostları Twitter'da '#aycanicinadalet' hashtagiyle vakaya tepki gösterdi.

ACİLEN OPERASYONA ALINDI AMA...

Feci hadise evvelki akşam Karşıyaka'da 1717 caddede bir kebapçıda yaşandı. Aycan Kıncı, eşi Burak Kıncı tarafından davet edildiği dükkanda, aralarında çıkan kavga üzerine bıçakla sırtından ve göğsünden 19 defa bıçaklandı. Hamlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve acilen operasyona alınan şanssız bayan, hayati riski atlatamadı. Burak Kıncı ise tutuldu.

HADİSE BÜYÜK HİDDET UYANDIRDI

Gözaltına alınan Burak Kıncı'nın, boşanma evresinde olduğu karısı Aycan Kıncı'yı son defa konuşmak üzere kebapçıya çağırdığı, ancak barışma önerisini yalanlaması üzerine bıçakla saldırdığı bilinirken, Kıncı polise verdiği ifadede ise karısını, kendisini kandırdığı bahanesiyle bıçakladığını iddia etti. Vahim hadise sosyal medya büyük eko uyandırırken, kullanıcılar #aycanicinadalet yaftasıyla yaşanan vakaya tepki gösterdi. Twitter'da #aycanicinadalet yaftasıyla sosyal medya kullanıcıları tarafından hamle lanetlenirken, akciğeri ve böbreklerinden yaralanan Aycan Kıncı'nın gidişatının çok ağır olduğu bildirildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com