Gazeteci Ertuğrul Özkök, dün katıldığı TV8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında İzzet Yıldızhan'ın gündemdeki ‘Sahneye mayoyla çıkmasınlar' açıklamasına ilişkin, “Bu ülkede kimsenin Türkiye namına kimsesiz söylev hakkı yok. Ahali hangisini kabul ediyor? İzzet’i mi, bu popçuları mı? Seni kabul etmiyor bundan böyle, geride kaldın çünkü. Bu ülkede bundan böyle türkü pozitif dinlenmiyor. Bazılarına göre boyna bir şey takmak monşerlik. Türkiye adına söylev yetkisini kendinde bakmak faşizmdir. Bunun adı kıyafet faşizmidir. Boynuna taktığın fularla kendini monşer zannetme” ifadelerini kullanmıştı.

Bugün benzer yayına misafir olan İzzet Yıldızhan ise Ertuğrul Özkök'ün bu sözlerine sert çıkarak "Türkiye'de 10 tane gazeteci konuşulsaydı Ertuğrul Özkök bunlardan biriydi. Fakat geçen günkü konuşmalarından sonra 'Biz böyle bir insanı mı Ertuğrul Özkök yapmışız?' demeden edemedim. Ben Türkiye'yi ikiye bölmedim. Ben bir giyim misyonu yönlendirmesi yapmadım. Ben bunlarla ilgili bir tümce kurmadım. Türkiye'de demokrasi var. Cümbür Cemaat istediğini giyebilir. Ben yalnızca kendi fikrimi demeç ettim. Niçin işi siyasallaştırıp ülkeyi ikiye taksim etmek istiyorsunuz? Ertuğrul Özkök insanları ötekileştirme. Ben senin beyninin ne olduğunu mükemmel biliyorum." ifadelerini kullandı.

İzzet Yıldızhan "Bunu söyleyecek kişi İzzet değil. Adamın 10 tane karısı 20 tane de çocuğu var" diyen Nihat Doğan ile bir arkadaşlığı olmadığını söyleyerek "Ben yanıt vereceğim insanları isimlendirmem. Bu konuşmalar beni fazla ilgilendirmiyor. Bu konuşan insanların hepsi hukuki olabilecek konulara uyarı etsin. Bu ülkede bir adalet varsa çoğunu şikayet ettim. Bu yorum yapanlara 'Beni eleştirin fakat hakaret etmeyin' diyorum. Nihat Doğan'a değin kimler neler söylüyor..." biçiminde konuştu.

İZZET YILDIZHAN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/izzet-yildizhandan-nihat-dogan-ve-ertugrul-ozkoke-yanit-haberi-543679