Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın “danışmanı” Ferhat Aydoğan, yer sarsıntısı bölgesi Kahramanmaraş’ta ziyaret ettiği Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’i ile birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal ağ hesabından paylaştı.

Ferhat Aydoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Vatanınızın yiğitlerinden jandarma teşkilatımızın Genel Komutanı Sn Arif Çetin Paşamı #Kahramanmaraş’ta ziyaret ederek 36 gündür Yıkım bölgelerindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

 

Ferhat Aydoğan geçtiğimiz aylarda ise oğlu ‘Cippo’ ile birlikte Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ‘ziyaret’ etmişti.

Orgeneral Arif Çetin’in daha önce de, Gürcistan’a kaçan ve burada tutuklanan Metro Turizm sahibi Şampiyon Öztürk ile de fotoğrafı olması tartışma yaratmıştı. Orgeneral Çetin’in Galip Öztürk’ün evine artan bir şekilde aile yemeklerine katıldığı, Öztürk’ün çocuklarıyla da anı fotoğrafı çektirdiğinin ortaya çıkması tepki çekmişti. Türkücü İzzet Yıldızhan ile çektirdiği fotoğrafla da daha önce gündeme gelen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, son olarak fotoğraf albümüne Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Ferhat Aydoğan ile birlikte çektirdiği fotoğrafı da eklemiş oldu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/jandarma-genel-komutani-arif-cetinin-yaninda-bu-kez-alaattin-cakicinin-danismani-yer-aldi.html