1986'da My Little Girl isimli filmde küçük bir rol aldığında kariyerinin ulaşacağı noktadan habersizdi. Jennifer Lopez, oyunculuk kariyeri ile adım attığı ağırlama dünyasına; 1999'da piyasaya sürdüğü birincil albümüyle müzik alanında da başarılı bir kariyer yapacağının işaretlerini vermiş oldu.

2001 yılında çıkardığı J.Lo albümünden sonra ise bundan böyle cümbür cemaat onu J.Lo olarak anmaya başladı. 51 yaşındaki yıldız 20 sene sonra kendisine bu takmadı veren ismi açıkladı.

InStyle Dergisi'nin gerçekleştirdiği röportajda birincil albümü için stüdyoya girdiğinde Heavy D.'nin de çoğu kez stüdyoya geldiğini ve kendisine Jenny-Lo, Jennifer-Lo ya da J.Lo diye hitap ettiğini anlattı. "Waiting For Tonight" ve "If You Had My Love" gibi hitlerinin albümü için hazırlıklar tamamlandığında artık en ince ayrıntısına kadar J.Lo ismini kullanmaya karar verir ve birincil albümü olan "On The 6" sonrası çıkaracağı ikinci albümü, bu isimle yayınlar.

30 yıllık dans, müzik, oyunculuk kariyeri ile ilgili de talimat yapan Lopez; “Yaptığım şeyi seviyorum. Bu konuda tutkuluyum. Bana bir iş gibi görünmüyor. Hatta açık konuşmak gerekirse bir rüya yaşadığımı söyleyebilirim ve uyandığım her gün için minnettarım. Yaptığım şey için yorgun düşürmek bilmeyen enerjim var. Ayrıca kişisel hem de profesyonel olarak bana tezgâhtar olan harika bir ekibim var. Gerçekte en kayda değer şey; çevrenizde olağanüstü insanların olması” dedi.

Lopez’e, J.Lo isimini veren Amerikalı rapçi Heavy D. ise 2011 yılında 44 yaşındayken hayatını kaybetti. Heavy D, B.B. King’in düet albümü Deuces Wild’daki "Keep It Coming" adlı parçayı rap olarak yorumlamış ve Michael Jackson’ın hit şarkısı “Jam”de de rap bölümünü seslendirmişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/jennifer-lopezin-20-yil-sonra-acikladigi-gercek-haberi-531053