Jessica May yeniden dizilere dönecek ama bu sefer her şey çok farklı olacak

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Meşhur oyuncu Jessica May, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşlığına kabul edilmiş ve uzun süredir kurduğu hayale kavuşmuştu. Yeni Gelin isimli dizi ile popüler ışık halkası gelen oyuncu sonradan da Maria ile Mustafa isimli dram yapımında başarılı performansı ile çok konuşuldu. Son dönemde dizilerde göremediğimiz oyuncu, eşi ile birlikte Brezilya’daki ailesinin yanında gitmişti.

Yeniden İstanbul’a dönen ve kendisine gelen teklifleri de değerlendirmeye başlayan Jessica May, güzelliği ile yeniden mest etti. Oyuncu, katıldığı etkinlikte kendisine sorulan soruları da içtenlikle yanıtladı. Türkiye’de kaldığı dönemde hiç koronavirüse yakalanmayan oyuncu, Brezilya’da ise bütün ailesinin koronavirüse yakalandıklarını açıkladı.

Jessica May, “Brezilya’da korona olduk. Cümbür Cemaat fazla ağır geçirdi. acilen cümbür cemaat iyi. Bir tek semtomu olmayan ben oldum. Ben de hiçbir şey olmadı, herkese yetiştim. Onun dışarıda tedirgin geçti.

Jessica May yeniden dizilere dönecek ama bu sefer her şey çok farklı olacak 11

Oyuncu, kendisini heyecanlandıran yeni teklifler olduğunu lakin öbür bir hikayede yer almayı çok istediğini söyledi. Oyuncu, “Heyecanlandıran projeler var. Aslında değişik bir şey gerçekleştirmek istiyorum. Benim için kayda değer olan öykü ve kişilik. Onları okuyorum. Birkaç tane proje değerlendiriyorum” diye konuştu.

Yaz döneminde tatil planlarının da olduğunu fakat net bir yıllık yapmadıklarını anlatan Jessica May, Türk vatandaşlığına kabul edilmesinin kendisini fazla mutlu ettiğini ve bir yere gittiği vakit Türk kimliğini gösterdiğini açıklama etti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/jessica-may-yeniden-dizilere-donecek-ama-bu-sefer-her-sey-cok-farkli-olacak/1327765