Çiftin beklenildiği gibi yaz aylarında evlenmek yerine o tarihte niçin evlendiği ise merak konusu olmuştu. Bir zaman önce ise Yeşilçam'ın efsane güzellerinden Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar'ın hamileliğinin düğünü hızlandırdığı ortaya çıktı.

Herkes bebek haberini konuşurken sosyetenin gündeminde ise Alkoçlar'ın 'istenmeyen gelin' olduğu iddiası var… Dedikoduları alevlendiren ise Kaan Demirağ'ın babası Hakan Bey'in kız isteme ve nişan töreniyle düğünde yer almamasıydı. İddiaya tarafından Aslışah Alkoçlar'ı ailesinden babası değil genç meslek adamının atının seyisi istedi. 

HD markasının yaratıcısı Hakan Demirağ, ısrarlara rağmen çiftin düğününe de katılmadı. Nikah töreninden basına yansıyan toplu aile fotoğraflarında da başarılı meslek adamının bulunmaması iddiaları güçlendirdi.

giderken tekrar kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre baba Hakan Demirağ, Aslışah Alkoçlar'ın magazinsel bir figür olmasından rahatsız oldu ve bu nedenle evliliğe sıcak bakmadı. Baba ile oğul arasındaki ipler de bu nedenle gerilirken; yine sözde bebek haberi de şimdilik Hakan Bey'i yumuşatmadı.

Evlendiği sırada gebe olduğu ortaya çıkan Aslışah Alkoçlar'ın bebeğinin cinsiyeti de kesin oldu. Demirağ Ailesi'ne gelecek erkek torun da baba Hakan Demirağ'ın gönlünü alamadı.

Genç çiftin, düğünde çekilen aile fotoğrafında baba Hakan Demirağ'ın bulunmaması da iddiaları güçlendirdi.

Baba ile oğul, Alkoçlar hayatlarına girmeden önce çok yakın ilişkiler içerisindeydi.

TAKVİM GAZETESİ

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kaan-demiragin-babasi-aslisah-alkoclardan-nefret-ediyor-iddiasi-haberi-530852