Kaan Yıldırım’ın yeni dizisi Sipahi’ye ilk güven oyunu Pınar Deniz verdi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Yargı dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz ile sevgilisi Kaan Şimşek’ın ilişkilerinde her şey yolunda gidiyor. İkili, magazin muhabirlerine mutluluk pozları verirken, Kaan Şimşek yeni dizisi Sipahi için de hayranlarını heyecanlandıran müjdeyi duyurdu.

Show TV’de ekranlara gelmesi beklenen Sipahi dizisinin çekimlerinin ne vakit başlayacağı fazla merak ediliyordu. Ön hazırlıkları bir süredir devamlı dizi için ekibin bir araya geldiği ve sette çalışmaların başladığını Kaan Yıldırım duyurdu. Dizi için 3 ay önce uzlaşma yaptığını anlatan oyuncu, sıkı bir ön hazırlık çalışması yaptığını da anlattı. Önceki gün açıklamada bulunan Kaan Yıldırım, “Sete çıktık, birincil gün hoş geçti. Heyecanlıyız, daha var dizinin çıkmasına çalışıyoruz, set başladı” biçiminde konuştu.

Oyuncu, ön hazırlıklarda oldukça mücadele harcadı ve ayrı eğitimler aldı. Kaan Şimşek, “3 ay oldu ben anlaşalı, sıkı bir hazırlık çalışması geçirdik. Atış talipleri yaptık, güzel geçiyor, fazla neşelendirici” dedi.

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kaan şimşek en son Hekimoğlu isimli diziyle 2019-2021 yılları arasında ekranda yer almıştı. Oyuncu, 1,5 yıla yakın bir vakit dinlendikten daha sonra baştan sete çıkmanın da heyecanını yaşıyor.

Dizide bir istihbarat ajanı olan Korkut Ali Türkoğlu isimli karakteri canlandıracak olan Kaan Yıldırım, aksiyon dolu sahnelerle muhtemelen Kasım ayı içinde ekranda izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosu da çok etkili isimlerden kuruldu.

Özge Gürel ile Kaan Şimşek partnerliğini izleyeceksiniz. Daha önce Hak dizisinde bulunan Başak Gümülcinelioğlu da Sipahi dizisinin kadın başrollerinden birisi olarak öne çıkacak. Nurettin Sönmez, Kerem Alışık, Çağdaş Iftihar Öztürk, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Favori Okur gibi ünlü isimlerden oluşturulan kadroda diğer çoğu isim daha var.

Dizinin hikayesinin de derinlikli olacağı geniş oyuncu kadrosundan muhakkak olurken, Sipahi dizisi ile birlikte Kaan Yıldırım da kariyerinde baştan dizisiyle gündem olma fırsatını elde etmiş olacak.

Bir süredir Pınar Deniz ile yaşadığı aşk ile gündemde bulunan Kaan Yıldırım, önümüzdeki günlerde Sipahi dizisinin setinden gelecek paylaşımlarla, gündemde yerini almaya başlayacak.

Pınar Deniz, sevgilisinin son dönemde dizi için yoğun bir alıştırma içine girdiğini, kendisinin de Sipahi dizisinin senaryosunu okuduğunu ve fazla başarılı bir proje olacağını düşündüğünü açıkladı. Oyuncu, “Ben de okudum senaryolarını, fazla başarılı olacağını düşünüyorum, Kaan da çok başarılı, inşallah fazla hoş olur” dedi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kaan-yildirimin-yeni-dizisi-sipahiye-ilk-guven-oyunu-pinar-deniz-verdi/1340381