Kaçış dizisinde son bölüm için nefesler tutuldu! Engin Akyürek’in heyecanı ise bambaşka boyutta!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde televizyon dizilerinden daha çok dijital platformlarda yer alan diziler konuşulmakta! Öyle diziler çekiliyor, pek hikayeler gündeme geliyor ama izleyiciler, televizyon ekranında aynı yapımları görmekten sıkılarak yeni platformlara yöneliyorlar. Türkiye’de en büyük abone sayısına sahip olduğu konuşulan Netflix’e büyük bir muhalif olarak 14 Haziran’da Disney Plus açılmıştı.

Platformun hemen hemen marka yüzü olan Kaçış dizisi, ilk açılış günüyle birlikte yayınlandı. Ancak Disney Plus, dizinin 8 bölümü pat diye yayınlamak yerine, her hafta bir bölümünü yayınlayarak heyecanı yüksek tutmayı seçti! bu arada en büyük telaşı yaşamış kişi ise kuşkusuz Engin Akyürek oldu!

Zira oyuncu, İrem Helvacıoğlu ile başrolünde yer aldığı dizinin bununla birlikte hikayesini de yazdı. İlk bölümlerde konunun tam anlaşılamadığı, bir takım boşluklar olduğu gibi kimi eleştiriler aldı Kaçış dizisi. Bazı eleştirmenler ise ilerleyen bölümleri görerek karar vermeyi seçti.

Engin Akyürek de gelen eleştiriler için son bölüme değin izlenmesi ve azıcık daha sabredilmesini istedi. Dizinin bu hafta 7. bölümü yayınlandı. Son birim için ise günler sayılıyor! Güzel hikayesi ile uyarı çeken bir dizi oldu Kaçış.

Üstelik Disney Plus’ın birincil orijinal yerli dizisi olması sebebiyle de büyük bir görev taşıyor! Engin Akyürek, böylece son derece heyecanlıydı. Dizi ilerledikçe ayrıca hikayeye hem de oyunculuklara büyük beğeniler, övücü yorumlar gelmeye başladı. İlk başta eleştiriler görülürken, giderek daha çok övgüler görülmeye başlandı sosyal medya yorumlarında da.

Kaçış dizisinde son bölüm için nefesler tutuldu! Engin Akyürek'in heyecanı ise bambaşka boyutta! 1

Engin Akyürek’in oyunculuk kariyerinde bir adım öne çıktığı Kaçış dizisi, bununla beraber meşhur ismin bir başka yeteneğini de ortaya koyması açısından manâlı. İzleyicilerin sosyal medyada Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’nde aday gösterilmesini isteyecek kadar fazla beğenmiş olmaları da oyuncu için farklı bir gurur kaynağı.

Ortadoğu’da geçen Kaçış dizisinin hikayesini 5 sene önce yazdığını anlattı Engin Akyürek. Diziyle ilgili olarak konuştuğu Disney Plus’ın YouTube kanalındaki açıklamasında, dizinin çekilmesi için uzun yıllardır beklediğini de belirtti. Oyuncunun 5 sene bölge bekleyişine değen bir netice aldığı da yorumlardan anlaşılıyor

Kaçış dizisinde son bölüm için nefesler tutuldu! Engin Akyürek'in heyecanı ise bambaşka boyutta! 2

Her çarşamba yeni bölümü yayınlanarak 7 haftadır heyecanla peşine düşüp takip edilen bir dizi oldu Kaçış dizisi. İzleyenler hikayenin çok düzgün olduğu görüşünde birleşirken finali de benzer heyecanla bekliyorlar. Mehmet ve arkadaşlarının kurtulup Türkiye’ye dönüp dönemeyecekleri heyecanla bekleniyor.

Bu hafta 3 Ağustos Çarşamba akşamı dizinin son bölümü yayınlanacak. Disney Plus’ın abonelerinin heyecanla bekledikleri final bölümü için adeta nefesler tutulmuş durumda! Fakat şimdiden Kaçış’ın 2. sezonu için izleyiciden ısrarlı yorumlar gelmeye başladı. Fakat konuyla ilgili resmi bir izah etme yok.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kacis-dizisinde-son-bolum-icin-nefesler-tutuldu-engin-akyurekin-heyecani-ise-bambaska-boyutta/1331468