Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek’ten çok konuşulacak pozlar!..

.com/Ayrıntı -Kaçış adlı dizi ile Disney Plus’ta yayınlanan birincil Türk yapıma imzasını atan oyuncu Engin Akyürek Marie Claire Dergisi’nin yeni sayısının kapak yıldızı oldu.

Dergi’nin tanıtımında meşhur oyuncuyla ilgili, “Engin Akyürek, Disney+ ve ilk yerli orijinal içeriği Kaçış ile radarımızda. Dizinin keza hikayesini yazan ayrıca de başrolünü üstlenen başarılı oyuncuyla sıcak bir yaz gününde bir araya geldik” ifadeleri kullanıldı.

Engin Akyürek, kendi instagram hesabında da dergi kapağını yayınladı.Oyuncunun paylaşımına, hayranları kadar kısa sürede binlerce açıklama yapıldı.

Kaçış dizisiyle yürekleri fetheden Engin Akyürek'ten çok konuşulacak pozlar!.. 1

Hayranları Engin Akyürek’in fotoğrafına, ‘Muhteşemsin’ve ‘Çok yakışıklısın’ gibi pek fazla yorumda bulundular. Kaçış dizisinde başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaşan Engin Akyürek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, hayal ettiğinden daha öteye giden bir işin ortaya çıktığını belirtmişti.

Kaçış dizinin kendisini fazla memnun ettiğini açıklayan meşhur oyuncu, “Siz bir şey hayal edersiniz daha sonra o işi diğer türlü hayal eden insanlarla işin içine girer. İş bence o kadar üç boyutlu olur. Yönetmen devreye girer, senaryo yazarı devreye girer, öteki karakterler devreye girer.

Herkesin hayal dünyası birleşir ve karşılıklı bir dünya oluşur. Ben çok mutluyum çıkan işten. Her şeyden önce bir derdi olan, bunu da parmak sallamadan anlatıyor olması benim için fazla değerli” ifadelerini kullanmıştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kacis-dizisiyle-yurekleri-fetheden-engin-akyurekten-cok-konusulacak-pozlar/1327895