Kaçış final yaptı! Peki ikinci sezon ne zaman? Soruları sorulmaya başlandı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış, 3 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan bölümüyle final yaptı.

Hikayesi Engin Akyürek tarafından yazılan Kaçış her yeni bölümüyle izleyicinin nefesini kesti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek de keza kalemi hem de oyunculuğuyla alkışları topladı.

Ortadoğu’da Ezidilerin yaşadığı dramı anlatan dizinin ilk sezonu 8 birim olarak çekildi. Sıra dışı bir hikayeye sahip Kaçış dizisi bir uçtan bir uca Disney Plus izleyicileri sekiz hafta baştan başa nefes kesen bir hikayeye şahit oldu. Her bölümüyle hikayesi daha da heyecanlanan dizi final bölümüyle de çok büyük övgüler aldı.

Kaçış final yaptı! Peki ikinci sezon ne zaman? Soruları sorulmaya başlandı! 1

Kaçış’ın finalinde Engin Akyürek’in canlandırdığı ‘Mehmet’ karakteri ile Leyla Tanlar’ın yaşam verdiği ‘Nevi’ karakteri Türkiye sınırlarına geçerek esaretten kurtuldu. Ancak öykü sona ermedi. Kaçış finaliyle izleyiciyi hoşnutluk etmiş görünüyor.

Final bölümünden ikinci sezonun çekileceği de anlaşılıyor.  İzleyiciler çoktan Kaçış’ın ikinci sezonunun ne süre yayınlanacağını merak etmeye başladı.  görünürde Engin Akyürek de Kaçış tamamen kariyerine yeni bir pencere açtı. öte taraftan izleyici Engin Akyürek ve Leyla Tanlar’ı birbirine fazla yakıştırdı, İkilinin hayranları sosyal medyada sıkça Mehmet ve Nevi etiketleriyle yorum yapıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kacis-final-yapti-peki-ikinci-sezon-ne-zaman-sorulari-sorulmaya-baslandi/1332101