Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili son gelişmeler sevindirdi

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi, gerçekte ekrana gelmeye başladığı ilk günden beri beklenen reytingleri alamıyor! Kanalı hiç de hoşnut etmeyen bir süreç izlenirken dizinin yurt dışı satışlarının iyi gitmesi sebebiyle ikinci sezonda da devam etme kararı alınmıştı.

Yapımcı ve kanalın, diğer ülkelerde alaka görebilen dizi için devam konusunda anlaşmış olmaları, kemikleşmiş bir izleyici kitlesini mutlu etmişti. Akın Akınözü, Hikaye Karayel, Meriç Aral ve Sarp Ap’ın başrolünde oynadıkları diziden gelen final haber ise şaşırttı! Sezon finaline gittiği sayılan dizi için bir anda final kararı alınması, hiç beklenmiyordu.

Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili son gelişmeler sevindirdi 1

Ancak gitgide artarak düşen reytinglerle de kanalın diziyi bir sonraki sezonda devam ettirme şansı da azaldı! Lakin Akın Akınözü’nün Hercai dizisiyle birlikte edindiği şan baştan sona dizi, yurt dıştan bir takım ülkelerde büyük ilgi çekiyor! Dizinin Türkiye macerası bitmiş olsa da yolculuğu ülke sınırları dışına taşınmaya devam ediyor!

Ebru Şahin ile atv’de yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü’nün hatırı sayılır bir yabancı hayranı var. Zaten Kaderimin Oyunu dizisinin de ayrıca yurt dışında ayrıca de Türkiye’de alaka görmesinin nedeni de daha fazla Akınözü hayranları ile sağlandığı dillendirilmekte.

Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili son gelişmeler sevindirdi 2

Fakat bu hayranlık da bir yere değin dizinin devamını sağlayabildi! Reytingler tatmin edici olmayınca kanal da diziyi ikinci sezona taşımamaya karar verdi! Beklenen çıkışın yaşanmaması sebebiyle Star TV’nin final kararı verdiği anlaşılıyor.

26. bölümde final yapması kararı bahşedilen diziyle ilgili güzel haber ise İspanya’dan geldi. Akın Akınözü’nün hayran kitlesi sayesinde İspanya’da Kaderimin Oyunu, yeni bir maceraya başlıyor. Dizi yakın bir zamanda İspanyol izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’de göremediği ilgiyi İspanya’da görmesi de muhtemel…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kaderimin-oyunu-dizisiyle-ilgili-son-gelismeler-sevindirdi/1327353