Uyruk Gazetesi'nden Ferit Zengin'in haberine tarafından İstanbul Küçükbakkalköy’de geçen salı günü meydana gelen olayda, SAS Holding A.Ş. yöneticisi Sibel Koçan, holding binası önünde aracındaki para dolu çantayı almak isterken, yanaşan kar maskeli üç kişinin saldırısına uğramıştı. Çantayı almaya çalışan gaspçılar, Koçan’ı başından vurup öldürürken, yan kişiyi de kolundan yaralamıştı. Koçan’ın ölüm haberini bölge eski eşi ve SAS Holding sahibi Süleyman Aydın da, Küçükbakkalköy’deki bir plazada 32’nci kattaki rezidanstan atlayarak intihar etmişti.

Organizatör aranıyor

Kamera görüntülerini inceleyerek saldırganları saptayan polis, 20 Haziran’da saldırganların saklandığı adreslere aynı zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda 13 belirsiz gözaltına alındı. Şüphelilerden kuzen oldukları belirlenen E.V., A.V. ve B.Ş.’nin gasp eylemini gerçekleştiren kişiler olduğu ve 21 suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Kendilerine yardım yataklık yapan diğer 10 kişinin de 63 öbür kabahat kayıtları olduğu belirtildi. Koçan’ın vurulduğu silahı kullanan E.V.’nin de aralarında bulunduğu 6 kesin olmayan adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 5’i savcılık ifadelerinin arkasından özgür bırakılırken, E.V., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer 7 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor. 6 bin 500 lirası ele geçirilen gasp edilen paranın büyük bir bölümünü alıp kaçan ve gaspçıları organize ettiği saptama edilen bir şüphelinin ise hala arandığı öğrenildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kadin-holding-yoneticisini-gasp-edip-oldurenler-yakalandi-haberi-534448