İstanbul'da bayan televizyoncu A.B., dolabındaki iç çamaşırları ve elbiselerinin kesintisiz yer değiştirdiğini fark edince bir yazılım şirketinde mühendis olan eşinin kendisini kandırdığından şüphelendi.

Çiftin 2015'de dünyaya gelen çocuğunun da annesine, "Bu konuta sen yokken bir bayan geliyor" dedi. Kuşkulanan A.B, eşyalarının üzerinde ayrıca kuru arınma yaftaları bulunduğunu da fark edince harekete geçti. Bunun üzerinde yatak odasına saklı kamera yerleştiren A.B., görüntüleri izleyince gözlerine inanamadı.

KADIN KIYAFETLERİ GİYİP MAKYAJ YAPIYORMUŞ

A.B, kamera görüntülerini izleyince şok geçirdi. Kendisine ait bayan iç çamaşırı ve elbiselerin bizzat kocası K.B tarafından giyildiğini tespit etti. Görüntülerde aynı zamanda makyaj yapan ve peruk takarak bayan kılığına giren K.B'nin, 5 yaşındaki çocuklarıyla bu kılıkta reyin oynadığı ortaya çıktı.

ÇOCUĞUNA 'ERKEKLER BÜYÜYÜNCE KADIN OLUR' DEMİŞ

Ünlü televizyoncu A.B, soluğu duruşmada aldı. Boşanma davası açan A.B ayrıca eşi hakkında avukatı Orhan Adagül aracılığı ile 'kaliteli cinsel taciz' , 'anne babanın çocuklara hasar verecek biçimde davranması' kabahatlerinden Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na kabahat bülteninde bulundu. Arzuhale göre K.B; peruk takıp, makyaj yaparak bayan kılığına girdi ve bu halde 5 yaşındaki çocuklarıyla sık sık irtibat kurdu. A.B, kabahat bülteninde, eşinin 5 yaşındaki çocuklarına, 'erkeklerin gelişince bayan oldukları', 'etek giydikleri', 'saç uzattıkları' gibi bilgiler verdiğini öne sürdü.

AMSTERDAM'DAN SONRA BAŞLADI

Arzuhale göre, boş zamanlarında bayan kılığına giren K.B'nin hal ve hareketlerindeki başkalaşım, 2017 senesinde iş sebebiyle Hollanda'nın Amsterdam şehrinde yaşamaya başladıktan sonra asıllaştı. 5 yaşındaki çocukları babasının kendisine verdiği cinsel güzergahtan eğri bilgileri, hem annesi hem de psikologla paylaştı.

'BABAM KOMİK ÇÜNKÜ ANNEMİN KIYAFETLERİNİ GİYİYOR'

Mağdur çocuğa yapılan psikolojik testlerde babasının bayansı tarafını sarihçe bildiği tespit edildi. Dostlarıyla 'Ne gülünç?' adlı bir reyin oynayan mağdur çocuk bu suale, "Babam gülünç zira annemin elbiselerini giyiyor" biçiminde yanıt verdi.

Baba K.B, geçtiğimiz ay boşanma evresindeki eşi A.B'ye karşı atakta bulundu. K.B hakkında ayrıca 'kolay yaralama' kabahatinden de Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Kaynak: haberler.com

Kaynak: www.sacitaslan.com