Hindistan’dan paylaşılan görüntüler bir anda sosyal ağ kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu paylaşımda bir doktorun cımbız kullanarak hastasının kulağından yavru yılanı çıkartmaya çalıştığı gösterildi. Video, Chandan Singh adlı bir Facebook kullanıcısı göre “Yılan kulağın içine girdi” başlığıyla paylaşıldı. Paylaşım 87 binden artı görüntülenmeye ulaştı ve binlerce beğeni topladı.

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde yılanın başının kadının kulağından dışarı bakarken görüldü. Video, doktorun yılanı kulağından dışında tutmak için birkaç girişimde bulunduğunu ortaya koyuyor ancak yılan hiçbir çıkış belirtisi göstermiyor. Video, yılanın kadının kulağından çıkıp çıkmadığını ortaya koymadan sona eriyor.

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler kullanıcıları şoke etti ve bazı sosyal ağ kullanıcıları görüntünün sahte olduğunu iddia etti. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye esprili bir dille yaklaşarak, “Doktor yerine bir yılan terbiyecisi yılanı çıkarttı” yorumunu ekledi. Bir diğer sosyal medya kullanıcıs ise “Sahte bir doktora benziyor. Yahut bu dek uğraşmadan çıkartırdı” yorumunu yaptı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/kadinin-kulagina-yilan-sikisti.html