Kahve Dünyası 2000’li yılların ortasında yerleşmiş bir Türk firması. Parmakla sayılacak kadar cafenin bulunduğu o yıllarda oturtulmuş ve vakit içerisinde keza hatalarla ayrıca de önemli stratejik adımlarla bugüne dek gelmiş bir işyeri.

Dünya çapında bir marka olan Kahve Dünyası hakkında ortaya atılan bahis gözleri şirketin CEO'su Kaan Altınkılıç'a çevirdi.

1992 yılında kurulan ve bugün dünyanın 6’ıncı, Türkiye’nin ise en büyük kakao üreticisi olan Altınmarka Şirketler Grubu’nun ‘gözbebeği’ markası Kahve Dünyası hakkında sikayetvar.com adlı internet sitesine yapılan şikayetler akıllarda soru işareti bıraktı.

İşte sikayetvar.com adlı internet sitesine yapılan şikayetler....

"KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI!"

"Kahve Dünyası'ndan aldığım Türk kahvesinden kurt çıktı. Bu sabah kendime yaptığım kahvenin üzerinde beyaz kurt yüzüyordu. Bu görüntüyü asla unutamam bir süre kahve falan içemem. İnsanların sağlıkla oynamak bu dek kolay mi. Kahvelerin içi çağrıda bulunmak ancak eski."

"FİLTRE KAHVE PAKETİNDEN HAŞERE ÇIKTI!"

"Kahve Dünyası dedeman şubesinden her hafta 2 paket filtre çekilmiş kahve alıyorum yeniden bu hafta sonu aldığım paketlerin birinde böcek çıktı. Bir markaya hiç yakışmadı. bir daha Kahve Dünyası'ndan kahve alabileceğimi sanmıyorum."

"HAZIR KAHVENİN TADI FAZLA FENA"

"Bim'den almış olduğumuz 100 gr'lik klasik hazırlanmış kahvenin tadı sahiden çok kötü. Zaten görüntüsü de bir acayip Türk kahvesiyle olağan kahve arasında bir şey. 2 gündür paramız boşa gitmesin diye içmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Bir kahve keyfimiz kalmıştı o da ziyan oldu."


"BOZUK KAHVE YÜZÜNDEN MİDE VE BAĞIRSAK SORUNLARI YAŞIYORUM"

"Bu iki oldu, bayat kahve yüzünden mide ve bağırsak sorunları yaşıyorum. Çözüm üretim lütfen. Midem ve bağırsaklarım bayat kahveye karşı fazla kısa zaman içinde reaksiyon gösteriyor...

Bundan Böyle kahve içmekten korkar oldum."


"KAHVE DÜNYASI HATALI KESİLMİŞ AMBALAJ VE BOZULMUŞ ÜRÜN"

"Kahve Dünyası 8 'li paket 2si1 arada kahve paketi paketin orta yerinden indirilmiş. Bu yüzden ürün rutubetlenmiş , sertleşmiş. Bu kusur ile 2 defa karşılaştığım için yazıyorum bundan böyle buradan görüp ürün yoklama basamağını düzeltmek namına yol izlerler ücretini verdiğim üründen karşılık beklerim, şikayetim ile ilgili fotoğraf ve ürün bilgileri paylaştım."

"KAHVE DÜNYASI'NDAKİ ÇİKOLATALAR BOZUK"

"Kahve Dünyası'ndan kutuda sütlü çikolata aldım ve çikolatalar küflendi. Üstünde  yeşil renkli küfler oluştu ve renkleri bozuldu. Ben hayatımda bu değin kötü bir çikolata görmedim."  

Dünyaca meşhur bir marka olan KAHVE DÜNYASI HAKKINDA akıllarda soru işareti bırakan bu şikayetlere şirket yöneticisi Kaan Altınkılıç'ın ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu...

https://www.sikayetvar.com/kahve-dunyasi

Kaynak: www.sacitaslan.com