Fox Tv ekranlarında dizi heyecanı yeniden başlıyor. Kalbim Yangın Yeri oyuncu kadrosu, dizisinin konusu ve 1 bölüm tanıtım fragmanları yayınlandı. Kalbim Yangın Yeri oyuncuları kimler? baş rollerde kimler oynuyor? Karagül dizisinin Final yapmasının ardından Avşar Film'den bir baş yapıt dizi sevenlerle buluşurken, en çok merak edilen konusu ise Kalbim Yangın Yeri Dizi karakterleri ve oyuncu kadrosu oldu. İşte Yeni dizi Kalbim Yangın yeri oyuncu karakterleri ve gerçek isimleri.

Fox Tv ekranlarında yeni dizi heyecanı başladı. Karagül dizisinin final sezonunun hemen ardından Cumartesi günleri boş kalmıştı ve Avşar Film'den Kalbim Yangın Yeri dizisi ile dolduruldu. Büyük bir aşk hikayesini konu alan Kalbim Yangın Yeri dizi oyuncularıda yeni dizi kadar enterasan oldu. Dev oyuncu kadrosuyla Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Dizi oyuncuları sizlerle.

Başrollernde Hande Soral, Kaan Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Oğuz Peçe gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kalbim Yangın Yeri diznin ayrıntıları da belli oldu. Klbim Yangın Yeri dizisnin yayın günü ve yayın tarhi belli oldu. Kalbim Yangın Yeri dizisi ilk bölümü ile 30 Nisan cumartesi akşamı 20:30 da ekranlara gelecek. Kalbim yangın yeri dizisi set fotoğraflarıKalbim Yangın Yeri dizisinin yeni sezonda da cumartesi akşamları yayınlanması ve Cannes’da sergilenerek ihraç edilmesi bekleniyor.

Kalbim Yangın Yeri Dizisi Konusu

Kalbim Yangın Yeri dizisinde Tesadüfen tanışan iki gencin aşk ve acı dolu hikayesi konu alınacak. Kalbim Yangın Yeri dizisinin bir dram dizisi olması bekleniyor.



Kalbim Yangın Yeri Oyuncu Listesi

Hande Soral(Leyla GÜNSOY)

1991 yılında Yeşil Bursa ilimzde doğan güzel oyuncu Hande SORAL 25 yaşındadır. Marmara Üniversitesin Grafik tasarımı bölümnde eğitim görmektedir.İlk televizyon deneyimlerine Vicdan ve Yol Ayrımı gibi dizilrde yaşamıştır; ancak beklediği yükselişi bir türlü yakalayamamıştır. Son olarak ise 2015 yapımı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile izlyicinin ve yapımcıların beğenisini kazanmıştır.

Kaan Yıldırım(Volkan KOYUKAN)

1986 İstnbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 30 yaşındadır. Adı Mtluluk dizisi ile büyük çıkış yaşayan Kaan Yıldırm dizide canlandırdığı Batu karakteri ile de gönülleri mest etmiştir. Sadce oyunculuk ile ilgilenmeyen aynı zamanda yapımcılıkla da uğraşmaktadır. Kaan Yıldırım son olarak 2016 yapımı Yok Artık filminin yapımını üstlenmiştir.
Volkan zengin ve anlayışsız bir tiptir. Babasının baskısı altında byümüştür. Tek anlaşabldiği kişi sırdaşı annesidir. Volkan aşkı yok saymaktadır.

Leyla Günsoy karakteri Kalbim Yangın Yeri dizisinde Grfik ve tasarım dersleri almış başarılı, ılımlı tutkulu ve güzel bir kızdır. İntçı bir yapıya sahip olan Leyla kararlarından dönmeyi sevmeyen bir tiptir.

Ece Çeşmioğlu(Sevda GÜNSOY)

1990 yılında İstanbul’da dğan güzel oyuncu Ece ÇEŞMİOĞLU 26 yaşındadır.  Ece ÇEŞMİOĞLU ilk dizi deneyimini Çocklar Duymasın dizisinde yaşmıştır. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde canlandırdığı Ayça karakteri ise onun artık yetişkin ve güzel bir kız olduğunun ve oyunculuğunun ispatı olmuştur. Son olarak 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaz’ın Öyksü dizisinde başrol oynamıştır. Leyla’nın gözü gibi baktığı kız krdeşidir. Leyla tarafından himaye edilmiş ve gerçekler ile yzleşmeden büyümüştür. Daha saf ve temizdir.

Oğuz Peçe(Mehmet SELOĞLU)

Çılgın Dershane dizisinde Jobs Ahmet karkteri ile karşımıza çıkmıştır. Son zamanlarda yakışıklılığı ile dikkt çeken Oğuz Peçe 23 yaşındadır. Mehmet SELOĞLU annesinin özel ilgisi ile büytülmüş; saf temiz güvenilir bir karakterdir. Annesi ve babasının otorite mücadelelerinden bıkmış içine kapanık bir tiptir.