Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Yaz’ın Öyküsü dizisinde Yaz karakterine hayat veren Ece Çeşmioğlu Kimdir? Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta izleyici ile buluşan yaz sezonu dizilerinden Yaz’ın öyküsü izlenme rekorları kırıyor. Yaz’ın Öyküsü Yaz karakteri 18 yaşında dikkat çekici ve otantik bir güzelliğe sahip olan, asi, tehlikeli ve aykırı bir genç kızı olan Yaz’ın hikâyesinin anlatıldığı dizi farklı konusu ile daha şimdiden izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Ece Çeşmioğlu hayatı ve Ece Çeşmişoğlu oynadığı diziler ile ilgili detaylar haberimizde.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yazın Öyküsü izlenme rekorları kırıyor. Yapımcılığını D productions’un üstlendiği yönetmenliğini Yavuz Alp Akaydın’ın yaptığı sevilen dizi, Yazın Öyküsü Oyuncu Kadrosu  da bir o kadar ilgi çekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar ve Zehra Daştan yer alıyor.



YAZ’IN ÖYKÜSÜ KONUSU

Yazın öyküsü ilgi çekici konusu ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor.18 yaşında, otantik bir güzelliği olan, tehlikeli, aykırı, dikkat çekici, hayattaki en büyük amacı kendi ayaklarının üzerinde, kimseye bağlı kalmadan durmak olan, son söyleyeceğini ilk söyleyen, damarına basıldığı zaman gözü hiçbir şeyi görmeyen, alaycı yapısı ile asi bir genç kız olan Yaz, annesi Umut ‘u ve babası Mert'i hiç tanımamıştır. Dedesinin hastanede annesi Umut'a oynadığı oyunla kimsesiz kalan ve yurtta en yakın arkadaşı Ekim'le aile gibi olan Yaz, Ekim'e annelik yapacak kadar da güçlü bir karaktere sahiptir. Ekimi aşık olduğu Ferhat'tan bile vazgeçebilecek kadar sever.  Ferhat'ı kendisi de sevmiş olmasına rağmen büyük aşkını Ekim'e bırakır arkadaşı için. Dışarıda asi, başına buyruk ve özgürlüğü için mücadele eden Yaz'ın iç dünyasında aslında çok kırılgan ve duygusal bir kız çocuğu vardır.

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 İstanbul doğumludur.  İlk oyunculuk deneyimine 2012 yılında Çocuklar Duymasın adlı dizide başlamıştır. 2005 yılında Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden ve Ekrem Bora’nın başrollerini oynadığı Gümüş dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. 2006 yılında İki Aile dizisinde oynayan Ece Çemşioğlu, oynadığı Öyle bir Zaman Geçer Zaman ki Aça karakteri adını geniş bir kitleye duyurmuştur. Firar dizisinde Caner Cindoruk, İsmail Hacıoğlu ve Engin Şenkan ile birlikte başrolde oynamıştır.

ECE ÇEŞMİOĞLU OYNADIĞI DİZİLER

2012 - 2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki
2011 - Firar
2009 - Ev
2008 - Eyvah Halam
2006 - İki Aile
2005 - Gümüş
2005 - Nehir
2004 - Çocuğun Var Derdin Var
2002 - Çocuklar Duymasın