Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ekibi tatildeyken gelen ayrılık haberi herkesi çok üzdü!

.com/ Detay – Kanal D’nin geçen sezona damgasını vuran dizisi Hak, iki hafta önce sezona veda etti. Oyuncu kadrosunun kimisi tatil yaparken kimisi ayrı projelerle yazın da çalışmaya devam edecek. Ama dizi ekibinden gelen bir ayrılık haberi Yargı izleyicisini çok üzecek.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Adalet dizisi bu sezonun en gösterişli işi oldu. Paza akşamları yayınlanan dizi geçen kış sezonunun en iddialı dizilerinden Teşkilat’ı, reyting savaşında yerinden etmeyi başardı. Sezon her tarafında her bölümüyle büyük tartışmalar yaratan Adalet dizisi iki hafta önce sezona veda etti.

Dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, Disney Plus için çekeceği Avcı isimli dizi için nefes almadan bitmiş sete çıkarken Kaan Urgancıoğlu da yaz aylarını karavanla tatil yaparak geçirmeyi tercih etti. Hak oyuncu kadrosunun her biri bir yere dağılırken dizinin sevilen karakterlerinden birini canlandıran bir oyuncunun ayrılık haberi herkesi şaşırttı.

Adalet dizisinde savcı Neva’yı canlandıran Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adalet dizisine veda etti. Gümülcinelioğlu yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

“Sana minik bir veda Neva’m. Seni çok seviyorum, iyi ama vardın, büyüdüm ve fazla şey öğrendim. En fazla da Türk hak sistemini, ögelerini, işlenişini… Kendimi ve 30. yaşımı seninle öğrendim. Yargı’yı öbür, ekibimi ayrı, oyuncu arkadaşlarımı öbür, bütün öğelerini ayrı ayrı çok sevdim. Benim dünyada birincil görevim sevmek zaten. Ne yapıyorsam çok severek yapmak.

Bizim işimiz vedalar ve merhabalarla doymuş. Hikayeler bitiyor ve başlıyor. Bugün bu vedaya üzülmeyelim. Hak’ya, yeni sezonuna, dostlarıma başarıların en taçlanmışını dileyelim. Biz de yeni yolculuğumuza, en yakın zamanda hayalimizin ötesindekine merhaba diyelim.

Her şey için teşekkürler! Fazla samimiyetle! Yeniden bütün bir sezon üstünde ayrıntısıyla uğraşma ayrıntısıyla uğraşma çalıştığım bir şahsiyet! Fazla şanslıyım ancak her karakterimle en düşük bir sene beraber olma şansım oldu. İyi ancak!”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kanal-dnin-iddiali-dizisi-yargi-ekibi-tatildeyken-gelen-ayrilik-haberi-herkesi-cok-uzdu/1327664