Kanal D’nin O Kız dizisinde Dilin Döğer ile Cengiz Orhonlu’ya dikkat edin!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Kanal D ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan dizilerden birisi de O Kız ve etkin bir öykü ile izleyicileri sarsacağa benziyor. Erkan Petekkaya ile birlikte Sezin Akbaşoğulları, dizinin başrolünde yer alıyor. İkili daha önce de Beyaz Gelincik isimli dram yapımında rol almıştı. 2005 ile 2007 yılları arasında yayınlanan ve büyük de alaka görebilen dizi 74. bölüm sürmüştü.

İki başarılı oyuncunun tekrar bir dizide başrolde buluşması izleyiciler için hoş bir nostalji olacak. O Kız dizisinde bilhassa iki şahsiyet fazla dikkat çekecek. Bu karakterlerden birisi Zeynep, diğeri ise Ozan. Dilin Döğer, Zeynep karakterinde izleyicileri içten etkileyecek dram sahneleriyle herkesi şaşırtmaya geliyor. Ozan ve Zeynep aralarında yaşananlar da dizinin hikayesinin belli başlı konusunu oluşturuyor.

45 yaşındaki bir adamın beş yaşındaki bir çocuk zekasında ve sevgisinde yaşadığını düşünürseniz, O Kız dizisi bugüne kadar ekrana gelen yapımlar arasında hikayesi ile büyük farklılık sergileyecek. Erkan Petekkaya, canlandırdığı Kadir karakteri ile hikayenin merkezinde yer alıyor ve performansı da dizinin başarısını çok etkileyecek.

Kadir’in kızı Zeynep karakterinde Dilin Döğer ve Zeynep’in sevgilisi Ozan olarak da Cengiz Orhonlu, bu dizi tamamen yeteneklerini izleyicilere görüntü şansına ulaşacak.

21 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanlarına ve öykü ile ilgili ortaya meydana çıkan detaylara bakılırsa iki genç oyuncu, dizinin başarısında da büyük ağırlık taşıyor.

Ozan demin yirmili yaşlarında olan ve kendini sevdiren diye tanıdık bir çekiciliğe sahip, sosyal ağ fenomenlerinden birisi. Dıştan bakıldığında her şey onun için mükemmel gibi gözükse bile, iç dünyasında çürüyen bir ruha sahip. İki farklı karakteri yaşatan Ozan karakterinde Cengiz Orhonlu’nun performansının O Kız dizisi izleyicilerini duygusal anlamda etkileme noktasında fazla manâlı bir görevi bulunuyor.

20’li yaşlarda ve hayalci bir kız olan Zeynep ise bedensel imkansızlıklar ve ağır sorumluluklar aşağıda yetişti. Kendisine ait ufak bir dünyası yer alan Zeynep’in dahası 5 yaşındaki çocuğun zekasına sahip babasına bakması gerekiyor.

Hayatı fedakarlıklarla örülü olan Zeynep karakterinin kalbi sevgi batmış. Ama böyle büyük sevgi besleyen Zeynep karakteri Ozan’a da ilgi duyuyor ve bu onun hayatının en büyük sınavına yol açacak.

Ozan ile Zeynep karakterinin dizideki halleri birçok duyguyu izleyicilere aktaracak ve iki genç oyuncunun performansları da bu noktada dikkatle izlenecek.

Zeynep’in başına gelenlerin babasının durumu yüzünden olduğu mesajı fragmanlarda verilmişti. Peki Zeynep neler yaşayacak, ne tür büyük sorunlarla yüzleşecek ve hayatı nasıl bir çukurun içine düşecek? İşte bu sorularla telaşı büyüyen O Kız dizisinde ayrıca Dilin Döğer hem de Cengiz Orhunlu kariyerlerinin en manâlı fırsatlarından birisini elde etmiş oldu.

Onların başarısının dizinin heyecanını artıracak olması, kariyerleri adına bir çıkış yapma imkanını da beraberinde getiriyor.

Dizinin ekibi ise tanıtım çekimlerinin kamera arkası görüntülerinde gayet iyi armoni sağladıklarını gösteriyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kanal-dnin-o-kiz-dizisinde-dilin-doger-ile-cengiz-orhonluya-dikkat-edin/1336822