Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut’ta büyük dikkat çeken isim!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yeni sezona yepyeni dizilerle giren kanallardan birisi de Kanal D. Bir önceki sezondan gelen iddialı dizilerinin yanı sıra yeni yapımları da ekrana getirmeye başlayacak. Kanalın üstelik günlük dizi atağı yapması sürpriz oldu.

Aşk ve Umut ismini içeren Kanal D’nin yeni günlük dizisi, birincil tanıtımıyla izleyicinin ilgisini çekti. Gündüz kuşağında dizi izlemek isteyenler, dram batmış bir aşk hikayesi ile buluşturulacak. Focus Film’in yapımcılığının üstlendiği dizi, hafta içi her gün yayınlanacak.

İlk tanıtımda dramatik bir hikayenin gelmekte olduğu anlaşılırken, biri varlıklı, biri yoksul iki genç aralarında bir aşk hikayesinin doğacağı da anlaşıldı. Öykü klişe bulunsa da öyle fazla izleyici, gün içinde izlenecek bir dizi olduğu kanısında.

Bu arada Aşk ve Umut dizisinin birincil tanıtımında bir isim büyük dikkat çekti! Bu ad, geçtiğimiz sezona damgasını vuran Kanal D dizisinden bir isimdi!

Kanalın, yeni sezonda heyecanla beklenen dizisi Adalet’dan bir takım oyuncuların gideceği biliniyordu. Bu isimler aralarında Başak Gümülcinelioğlu da yer alıyor. Gümülcinelioğlu, Neva Hakim karakteri ile dizide yer alıyor ve çok beğeniliyordu. Neva’nın hikayesinin bitmesiyle oyuncunun ayrıldığı da yaz aylarında ortaya çıkmıştı.

Kanal D’nin Aşk ve Umut isimli jurnal dizisinin tanıtımında görülen ad ise, Yargı’da Neva’nın sevgilisi olan avukat Cüneyt’i oynayan Hakan Dinçkol oldu. Başrolde bulunan Dinçkol, bu defa jurnal dizinin kadrosuna dahil olmuştu. Bu da Adalet dizisinden bir ayrılığın daha olduğunu ortaya çıkarmakta! Neva’nın diziden ayrılmasıyla Cüneyt’in hikayesinin de bittiği anlaşılıyor. Cüneyt, dizinin kilit adamı Yekta Tilmen’in tüm sırlarını haberdar olan bir isimdi.

Hakan Dinçkol, yine aynı kanalın başka bir dizisine aktarma oldu. Jurnal dizide doruk gösterecek olan Dinçkol, Kuzey isimli bir karaktere yaşam veriyor. Tanıtımla birlikte oyuncunun başrolünde yer aldığı dizide etkili bir rolde olduğu da anlaşılmakta…

Kanal D'nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut'ta büyük dikkat çeken isim! 1

Yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Sanatçı’nin yaptığı dizinin dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ile canlandıracakları karakterler şöyle:

Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Kültürlü (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız).

Aşk ve Umut, yakında Kanal D’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kanal-dnin-yeni-gunluk-dizisi-ask-ve-umutta-buyuk-dikkat-ceken-isim/1335471