Sözcü Gazetesi'nin haberine kadar Twitch üzerinden bir yayına katılan 49 yaşındaki Mark Hoppus, “Dördüncü safha lenfoma teşhisi konuldu. Şu lahza anladığım kadarıyla kanser vücudumda dört ayrı bölgeye sıçradı. Vücudumda dört bölgeye yayıldığını nasıl anladılar bilmiyorum lakin sanırım bu en yüksek seviye” dedi.

Kemoterapiye dışarı giden Hoppus, “Doktora gittikten daha sonra kemoterapinin işe yarayıp yaramadığını öğreneceğim” ifadesini kullandı.

Kansere yakalandığını Haziran ayında kamuoyuna ifade eden Hoppus, “Kemoterapi sonuçlarının durumundan egemen olarak bu süreci tamamlamam gerekiyor. Moralim yerinde. Kanseri yeniyoruz, sadece zamana ihtiyacım var” dedi.

Hoppus’un Blink-182’dan arkadaşları Travis Barker ve Tom DeLonge da tecrübeli müzisyene yardım mesajları yolladı.

Barker, “Mark benim arkadaşım ve onu seviyorum ve onu destekliyorum. Her adımında onunlayım ve onunla her yerde sahnelere çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

DeLonge de Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayarak, “Mark çok kuvvetli ve süper bir insan ve bu süreci atlatacağına eminim” ifadesini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kanserle-mucadele-eden-unlu-muzisyenden-uzucu-aciklama-haberi-535654