Kara Sevda’nın 29. bölümünde Kemal silahını alır ve  Emir’in odasına girer. Emir, Kemal’in hesapları kapatma önerisini öyle ya da böyle kabul etmek zorundadır. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan bir anda odaya girer ve Kemal’a gitmesi gerektiğini söyler, Emir ile evliliklerinin artık  gerçek olduğunu savunur.

Kemal, o gecenin sonrasında Nihan’a, Emir’e ve herkese Nihan’ı Emir’in zorla geri döndürdüğünü ispatlayacaktır.Zehir’le birlikte araştırır ve sonucunda buldukları hiçbir şey  Emir’in zorla yaptırdığını kanıtlamaz.Ama şüphesi hala devam eder ve işin peşini bırakmaz.Hamile olan Zeynep aile özlemi içerisindedir.Ozan, Zeynep’in durumunu fark eder, annesinden Zeynep’in ailesine gidip barışmak için konuşmasını ister.Annesi Zeynep’in ailesiyle gidip akşam yemeğinde birlikte olmak için ikna eder, ancak 2 şart vardır: Nihan ve Emir kesinlikle yemeğe gelmeyecek ve yemek Zeynep’in ailesinde yenilecek.

Akşam yemeğini Asu’dan öğrenen Emir bu fırsatı kaçırmaz.Nihan’ıda alarak yemeğe gider.Kemal ve Nihan’ın birbiriyle hala devam eden etkileşimleri dikkat çeker.Emir, Kemal’i kıskandırmak için Nihan'a ilgi gösterir, Asu’da boş durmaz Kemal ile daha çok ilgilenir.Yemek bittiğinde herkes evine gider ancak Kemal aklındaki şüphelere son vermek için Emir ve Nihanın odasını gözetleyeceğini Leyla’ya söyler.Konuşmaları duyan Asu, Emir’e haber verir.Emir de eve gittiğinde Nihan'ı yine bir seçime zorlar.Birlikte yatacaklarını söyler ve Emir’in odasına giderler.Emirin odasında beklenmeyen bir misafir vardır.Nihan, Emir’in odasına girdiğinde Zeynep’i görür.Zeynep, karşısında Emir ve Nihan’ı görünce  ne yapacağını şaşırır.Kemal ise hiç beklemediği bir manzara ile karşı karşıyadır.