Kardeşlerim dizisinde Recep Usta’nın hiç aklından çıkmayan bir Aybike sahnesi var!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Kardeşlerim dizisinin başarılı genç oyuncularından birisi de Berk Özkaya karakterini canlandıran Recep Sanatkâr oldu. İki sezon büyük başarılarla aralıksız Kardeşlerim dizisinde Berk karakteri de öne çıkan isimler arasında olmuştu. Recep Usta, bu rolü hakkıyla canlandırdığı için de sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Geçtiğimiz hafta Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu da başlardı ve yeni dönem yeni heyecanları da beraberinde getirdi. Berk karakterinin dizideki durumunu izleyiciler ilgiyle beklerken, Recep Sanatkâr da yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizisinde Berk’cilt başka kimi yeniden can vermek istediği sorulan oyuncu, “Aklıma birincil geleni seçerdim. Şu an aklıma gelmedi. Tümü de çok neşe saçan, fazla güzel karakterler. Eminim hepsinden keyif alırdım” dedi.

Dizide geride kalan bölümler boyunca aklında kalan sahneleri Aybike ile olan sahneler olduğunu anlatan Recep Sanatçı, partneri Melis Minkari’ye de gönderme yaptı.

Kardeşlerim dizisinde Recep Usta'nın hiç aklından çıkmayan bir Aybike sahnesi var! 66

Aybike ile Berk sahnelerini çektikleri sırada fazla eğlendiğini anlatan oyuncu, “Bu sahneleri çekerken fazla keyif alıyorum ve aklımda kalan tek sahneler onlar oluyor. Basketbol potasının aşağıda karşılaştıkları, aşklarını birbirlerine itiraf ettikleri sahne var, hiç unutmuyorum. O sahne keyifliydi, fazla güzeldi. O sahneyi çekerken çok eğlenmiştik” açıklamasında bulundu.