Kardeşlerim’in yeni oyuncuları bir bir belli oluyor! İşte yeni bir isim daha!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma –Üçüncü sezon için sete çıkan Kardeşlerim dizisi bu kış da cumartesi akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşacak. Her sezon başında kadrosuna yeni bir isim katan Kardeşlerim’in yeni bir oyuncusu daha belirlenmiş oldu.

Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen Kardeşlerim, eylül ayında ekrana gelecek yeni bölümler için sete çıktı, çekimlere başladı. Dolayısıyla Kardeşlerim setinde ve izleyicilerinde coşku büyük. Her sezon başı yeni oyuncuları kadrosuna katan Kardeşlerim’in yeni sezondaki yeni oyuncuları da yavaş yavaş belirlenmiş olmaya başladı.

Gelen son habere kadar genç oyuncu Ecem Bayır, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu. Henüz 26 yaşındaki oyuncu BKM Mutfak ekibinde tiyatro eğitimi aldı. Genç oyuncu bugüne dek Fazla Güzel Hareketler Bunlar ve Epope dizilerinde ro aldı. Kardeşlerim, Ecem Bayır’ın ön plana çıkabileceği ve yeteneğini gösterebileceği bir yapım olacak.

Kardeşlerim’in yeni oyuncuları bir bir belli oluyor! İşte yeni bir isim daha! 1

Kardeşlerim dizisinin ekibine deneyimli oyunculardan Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç’ın da katıldığı yönünde basında haberler yer aldı. İki başarılı oyuncunun üçüncü sezonda diziye manâlı katkı maddesi yapması bekleniyor.

Şimdilik bilinen 3 yeni oyuncunun Kardeşlerim ekibi ile birlikte sete çıkarak üçüncü sezon hikayesinde yer alacağı yönünde. Üçüncü sezonda da daha önce olduğu gibi dizinin hikayesinde çoğu icat olması bekleniyor.

Kadrosunda genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Yalnızca Türkiye’de yok, yurt dışarıya da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda ilgiyi bitmiş tazelemek ve diğer izleyicileri de diziye sürüklemek için yenilikler yapılacak. Beklentiler, dizinin yeni sezonda da iddialı olması yönünde.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kardeslerimin-yeni-oyunculari-bir-bir-belli-oluyor-iste-yeni-bir-isim-daha/1333554