Kardeşlerim setinden gelen bir fotoğraftaki ayrıntı izleyiciyi havaya uçurdu! Peki bu ayrıntı ne?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin kış sezonunda cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri için sete çıktı. Dizinin başrol oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medyasından paylaştığı set fotoğrafı bir ayrıntısıyla Kardeşlerim izleyicilerini çok mutlu etti.

İki sezonu başarıyla tamamlayan Kardeşlerim, eylül ayında üçüncü sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kardeşlerim dizisi oyuncuları yeni sezon için sete çıktı, çekimlere başladı bile. Bu gelişme diziyi heyecanla bekleyen hayranlarını çok mutlu etti.

Dizide Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun setten bir resim paylaştı. Bu fotoğrafta genç oyuncu aynadan yansıyan boydan görüntüsünü yayınladı. Ancak bu fotoğrafta bazı izleyicilerin dikkatini çeken küçük ama çok önemli bir ayrıntı vardı.

Kardeşlerim setinden gelen bir fotoğraftaki ayrıntı izleyiciyi havaya uçurdu! Peki bu ayrıntı ne? 1

Dizideki en manâlı kostümü olan lise formasıyla poz veren Su Burcu Yazgı Coşkun’un bacaklarında kalın siyah çorap yoktu. Hem okul forması da tamamiyle üzerine uyuyordu. Bu ayrıntı, bilhassa Su Burcu Yazgı Coşkun hayranlarının havaya uçmasına niçin oldu.

Kardeşlerim zleyicileri yaklaşık bir yıl önce sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda diziyle ilgili bir sıkıntılarına dikkat çekmişti. İzleyiciler dizinin yoksul genç kızları olan Asiye ve Aybike’nin aralıksız kalın külotlu çorap giymesinden ve formalarının üzerlerine büyük gelmesinden çok sıkıldıklarını dile getirmişti.

Yeni sezonda dizinin yapım ekibi anlaşılan izleyicinin bu sıkıntısını dikkate almış ve Asiye’yi kalın külotlu çoraplar ve üstüne büyük gelen formadan kurtarmış. Su Burcu Yazgı Coşkun’un paylaştığı fotoğrafta bu ayrıntıya dikkat eden dizinin fanları da mutluluklarını yeniden sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.