Kardeşlerim, Tozluyaka, Duy Beni ve Emanet’in erkek oyuncuları, en popüler listesinde ilk sıralarda!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yaz sezonunda ekrana gelen diziler aralarında iki gençlik dizisi Tozluyaka ve Duy Beni büyük uyarı çekti. İki dizide de liseli gençler aralarında yaşanan, ara sıra şiddete varan olaylar konu ediliyor. Hikayesi ile reel hayattaki benzer olaylara da aksan yapıyor olması, bilhassa genç tür aralarında alaka çeken yapımlar olmasını da sağlıyor bu iki dizinin.

Reytingleriyle yeni sezonda da devam etme şansı bulan Fox TV’de ekrana gelen Tozluyaka ve Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizileri, sosyal medyada çok konuşulan iki üretim oldu yaz baştan başa. Genç oyuncuların ön plana çıktığı iki dizinin sezonda nasıl bir yol izleyeceğini defalarca birlikte göreceğiz. Fakat genç kuşak oyuncular, çoktan hayran kitlesini büyütmüş durumda!

Reytingleri yaz döneminde devam etmelerini sağlasa da yeni sezondaki kuvvetli rakipleri aleyhinde bu dizilerin nasıl bir imtihan vereceğini her zaman birlikte göreceğiz. Fakat sosyal medyada çok uyarı çeken rekorlara da imza attı bu iki dizi. İzlenme sayıları ve ön plana çıkmaları ile konuşuldular.

Adba.tv’nin yaptığı ve 7-13 Eylül haftasını kapsayan araştırmada, Tozluyaka ve Duy Beni ile birlikte Kardeşlerim ve Itimat dizilerinin erkek oyuncuları, ‘En Popüler’ listesinde birincil sıralarda yer alıyor.

Bir kaç hafta önce 3. sezonu başlayan Kardeşlerim dizisinin yayını ile birlikte, dizide Yükseklik karakterine yaşam veren Iftihar Seyit Yaran, listenin ilk esnasında yerini almış görünüyor.

İkinci sırada ise yaz boyunca Sıla Türkoğlu’nun ayrılığı ile çok konuşulan ve kısa bir süre önce 3. sezon başlangıç tarihi 19 Eylül Pazartesi olarak açıklanan Itimat’in başrol erkek oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan da genç meslektaşlarını geçmiş durumda listede!

Tozluyaka’nın iki oyuncusu Haktan Zavlak ve Özgür Foster ise 3. ve 4. sıralarda. Duy Beni dizisindeki Kanat karakteri ile çok sevilen Caner Büyüktopçu da bu iki ismi peşine düşüp takip ediyor. Kardeşlerim’in iki oyuncusu Yiğit Koçak ile Recep Artist da sıralamaya girmiş durumda.

Burak Çelik, yaz dizisi Senden Daha Güzel ile gündemde. Ama dizi için final kararı verildi. sırası gelmişken Baba dizisi ve Kuruluş Osman az önce başlamamış olsa da Tolga Sarıtaş ve Burak Özçivit’in de listeye 9. ve 10. sıralardan girmiş olmaları dikkat çekiyor…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kardeslerim-tozluyaka-duy-beni-ve-emanetin-erkek-oyunculari-en-populer-listesinde-ilk-siralarda/1336458