Kasaba Doktoru dizisinde Leyla’nın hastalığı Ömer’i sarsıyor!

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi Kasaba Doktoru, 21 Ekim Cuma akşamı yirmi birinci bölümüyle ekranlara geliyor. Gitmek ve kalmak arasındaki Ömer, Leyla’nın hastalığı ile sarsılıyor…

Yayınlanan her bölümünde heyecan dozunu artıran ‘Kasaba Doktoru’nda bu hafta neler olacak? İşte ayrıntı: Leyla’nın ani çoğalan hastalığı herkesi sıkıntılı eder. Ömer bu durumdan kendisini sorumluluk sahibi tutar, Leyla’nın yanında edinmek ister lakin işler beklediği gibi gitmez. Dahası Berk de her tarafta onunla rekabete girecektir.

Yalçın, Neslihan ile ilgili öğrendikleri üstüne oyun planını değiştirir. Beklenmeyen bir müttefik bir uçtan bir uca, Erol’un ortadan kaybolmasını sağlar. Neslihan iz peşindedir.

Hakan ve Mine’nin ilişkisi sağlamlaşır lakin Leyla ile Ömer için benzer şeyi bildirmek mümkün değildir. Leyla hiç istemese de Ömer’e daha önce başvuru formu yaptığı hastanede kastetmek için Ankara’ya gitmesini söyler. Ömer gitmekle kalmak arasında bir karar atamak zorundadır.

Hakan, Mine, Leyla ve Ömer bir vakayla ilgili gerçeği ortaya çıkarınca yaşananlar Uluçınar’dan birinin hayatının tehlikeye girmesine sebep olur. Bu sırada Neslihan’ın yaptığı bir atak, Uluçınar’ın varlığını tehlikeye sokacak planı başlatır.

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle Cuma günü TRT 1’de…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kasaba-doktoru-dizisinde-leylanin-hastaligi-omeri-sarsiyor/1340358