Dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Katy Perry'nin 90 milyona yakın takipçisi bulunan Twitter hesabı hacklendi. Hackerın paylaştığı tweetler üzerine durum anlaşıldı. Katy Perry'nin kavgalı olduğu yıldız Taylor Swift'e seni çok özledim yazan hacker ayrıca homofobik ve ırkçı paylaşımlarda bulundu.
Ayrıca hesap hacklendiği sırada, bir SoundCloud hesabına link verildi. İddiaya göre bu linkte Katy Perry'nin henüz yayınlanmamış 'Witness' adlı bir şarkısı yer alıyordu.

Katy Perry ve Taylor Swift'in birbirlerinden pek hoşlanmadıkları biliniyor. Taylor Swift, bir süre önce Rolling Stone'a verdiği bir röportajında 'Arkadaş mıyız değil miyiz yıllarca bir türlü anlayamıyordum. Bazı ödül törenlerinde geliyordu, bir şeyler söylüyor ve yürüyüp gidiyordu. Arkadaşça mıydı yoksa hakaret mi ediyordu, çözemiyordum. En sonunda öyle korkunç bir şey yaptı ki, basbayağı düşmanmışız anladım' demişti.
Katy Perry, turnesi için Swift'in ekibinden bir dansçıyı kendi ekibine transfer etmiş, bu hareket de ikilinin arasında gerilime neden olmuştu. Swift, 'Bad Blood' klibinde Katy Perry kılığına giren arkadaşı Selena Gomez'le kavga etmiş ve Perry'yi ti'ye almıştı.