Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı’nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Pazar akşamları Gül Masalı dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşuyor ve iyi reytingler aldığı görülen dizinin beğenilmesi de ekibin moralini fazla yükseltti. İkinci bölümü ile bütün kişiler kategorisinde gün ikincisi olarak büyük bir çıkış yakalayan Gül Masalı dizisi, yaz döneminin etkili bir aşk hikayesi olarak öne çıktı.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizi Gonca ile Toprak karakterlerinin büyük aşkını anlatıyor. Natürel ancak bu aşk öyle da kolay gelmeyecek lakin onların kalpleri birbirlerine kavuşmak için bütün engelleri aşmaya kararlı.

Gülper Özdemir, iki sezon süren Kıbrıs Zafere Dürüst dizisinin ardından yeniden setlere dönüş yaptı. Başrol performansı ile de beğeni toplayan oyuncu, “Kendi masalımı çekiyorum” sözüyle de dikkatleri üstüne çekti.

Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı'nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka! 1

İsminde “Gül” ifadesinin geçiyor olması ve dizinin de Gül Masalı olması oyuncuya kadar hoş bir tesadüf. Gülper Özdemir bu konuda şöyle konuştu:

“Evet doğrusu güzel bir tesadüf. Erkek arkadaşımın arkadaşları aramış Mehmet’i. Yenge kendi namına bir dizi mi çekiyor, diye… Hoş bir tesadüf, kendi masalımı çekiyorum.”

Gonca karakteri gül bahçeleri ile meşhur olan Isparta’ya gitmeden önce İstanbul’da plazada çalışan bir bayan. Basmakalıp bir hayatın içinde olan Gonca, mutlu ve ağırbaşlı hayatını Isparta’ya gitgide artarak değiştiriyor.

Toprak karakterini canlandıran Erdem Kaynarca’da dizinin masalsı hikayesine uyarı çekerek, Gonca’yı ilk gördüğünde Toprak’ın ona aniden tutulduğunu belirtiyor.

Kendi masalımı çekiyorum! Gül Masalı'nın Gülper Özdemir için anlamı bir başka! 2

Erdem Kaynarca, “Bu ilk görüşte aşk, hatta ötesi. Bence büyü gibi, büyü gibi bir şey, arasında oluşan şey. Gerçek hayatta nadir yaşanacak bir şey olduğunu sanıyorum” diye konuştu.

Gonca ve Toprak’ın birbirleri ile karşılaşmaları ile başlayan sihirsel ortam, Gül Masalı dizisinin de enerjik bir aşk hikayesi olarak öne çıkan bir üretim olacağını gösteriyor.

Dizinin reytinglerinin de iyi gelmekte olması projenin izleyiciler tarafından beğenildiğini de gösteriyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kendi-masalimi-cekiyorum-gul-masalinin-gulper-ozdemir-icin-anlami-bir-baska/1328556