Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre başta sıhhat çalışanları olmak üzere devletimizin her kademesi, Covid-19 salgınıyla var gücüyle savaşırken onlar herkesin sıhhatini tehlikeye attı! Kendilerine 'sosyetik' diyen 250 birey, evvelki gece aldırışsızlığın kitabını yazdı! Alicem Resne'nin Rumelihisarı'ndaki 4 katlı villasında yapılan partiye, şikayet üzerine 06.00'da polis baskın yaptı.

HİÇBİR KURALI TANIMADILAR!

Maske ve sosyal mesafe kaidelerinin hiçe sayıldığı partiye Ceylan Çapa, Rüzgar Çetin, Yasemin Taciroğlu, Berk Suyabatmaz, Eliz Sakuçoğlu, Caner Karaloğlu ve Şevval Şahin gibi adlar katıldı. "Rezalette son perde" dedirten partiye girmek için özel bir parolanın olduğu ve 'Instagram'da görüntüler dağılmasın diye' telefonların bir araya geldiği ortaya çıktı.

En iyi mekteplerde eğitim görmüş ve Türkiye'nin en zengin ailelerine aza olan gençlerin aldırışsızlığı, "Okumakla adam olunmuyor" dedirtti.

Yıllar evvel karıştığı kazada bir polisin vefatına yol açan Rüzgar Çetin de partideydi. Çetin'in yanındaki hoş, flaşları görünce saklanmak için takside yerlere yattı!

POLİS KAPIYA DAYANDI

Komşuların şikayeti üzerine partiyi haber alan polis, villaya baskın yaptı. Partiye katılanların sosyal medyada paylaşım yapmaması için girişte telefonlarına el konduğu ortaya çıktı.

SABAH SABAH CİN GİBİ

Partiden 07.15'te çıkan Berk Suyabatmaz, hayli zindeydi!

Partide Yasemin Taciroğlu ile aşkı Caner Karaloğlu da vardı.

Bir Hayli sosyetik simanın katıldığı partide Ceylan Çapa da vardı.

Çapa, sosyal medyada paylaşım yapmanın yasak olduğu partide eğlendiği anları utanmadan paylaştı.

Feryal ile Kemal Gülman'ın oğulları Aslan da partiden çıkarken montuyla yüzünü sakladı.

Kaynak: www.sacitaslan.com