Kerem Bürsin İspanya’dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrolünde oynadığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı sonrası uluslararası alanda büyük bir şöhrete kavuştu. Bilhassa Latin Amerika ülkelerinde coşkuyla karşılanan oyuncu, bir kaç kez gittiği İspanya’da yaptığı görüşmeler sonrası yeni bir müjde verdi.

Kerem Bürsin, İspanya’ya daha önce iki defa gitmişti. Geçtiğimiz günlerde tekrar bir lansman için ülkedeydi. Bürsin’in bazı görüşmelery yaptığı ve önümüzdeki günlerde bir projede yer almasının söz konusu olduğu konuşuluyordu. Kerem Bürsin, müjdeyi son İspanya ziyaretinde verdi. Çok artı ayrıntı vermeyip sürprizi parçalamak istemeyen oyuncu, bir projede minik bir rolü olacağı oysa ana büyük sürprizin ardından yaşanacağını da belirtti.

Kerem Bürsin İspanya'dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak! 1

İspanyol basınının da büyük bir merakla peşine düşüp takip ettiği Kerem Bürsin, yeni dünya evreni Metaverse’te, İspanyol bir girişimci göre kurulan Olyverse isimli platformun lansmanı için her yerde İspanya’daydı.

Oyuncu, burada hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşırken, İspanya’nın en ünlü şarkıcılarından biri olan Luis Cepeda ile bir araya geldi. Meşhur müzisyen Luis Cepeda, birlikte fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca Bürsin hayranlarından alkış yağdı.

Kerem Bürsin İspanya'dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak! 2

Ayrıca lansmanda dünyaca meşhur dizi La Casa De Papel’de Profesör karakterine hayat veren Alvaro Morte, meşhur yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo’nın da bulunduğu İspanya’nın fazla meşhur isimleriyle de bir araya geldi Kerem Bürsin.

Meşhur ispanyol yönetmen Koldo Serra instagram hesabında, Kerem Bürsin’in fotoğrafını paylaşarak ‘Eşsizsin’ ifadelerini kullandı ve büyük uyarı çekti.

Kerem Bürsin İspanya'dan müjdeyi verdi: Büyük bir sürpriz olacak! 3

Ülkede neredeyse Hollywood yıldızları gibi karşılanan Kerem Bürsin’e gösterilen alaka sonrası etten duvar örüldü hayranlaı ile arasında. sırası gelmişken oyuncunun İspanya’daki gazetecilere verdiği röportajdaki sözleri, Türkiye’deki hayranlarını da çok heyecanlandırdı.

Bürsin, Temmuz ayında bir kere daha İspanya’ya geleceğini ama bu kez ziyaretin yeni bir proje için olacağını belirterek “Şimdilik minik bir rol. Fakat büyük bir sürpriz olacak. Bu daha açılış. Devamı gelecek. Şu lahza çok fazla konuşamıyorum fakat bir sonraki projemin Türkiye’de olacağını söyleyebilirim” diyerek müjdeyi verdi…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kerem-bursin-ispanyadan-mujdeyi-verdi-buyuk-bir-surpriz-olacak/1327537