Keremcem’in yeni dizi tercihi çok anlamlı oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 2005 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Keremcem, pandemi döneminde yalnızca Yetiş Zeynep isimli dijital dizide yer almış ama televizyon ekranında hayranları ile buluşmayı tercih etmemişti.

Pandemi süreci baştan başa müziksen kimliği ile üretimler yapan ve bu durumdan da büyük keyif bölge Keremcem, önceki ay yaptığı açıklamada bundan sonraki yolculuğunda müziğin ön planda olacağını söylemişti. Keremcem’in baştan televizyon dizilerine dönüşünün oldukça uzun sürebileceğini düşünen hayranları yanıldı.

Gül Masalı isimli atv dizisinin kadrosuna katıldığı ortaya çıkan Keremcem, bu vesile ile 2019 yılındaki Kimse Bilmez dizisinin ardından tekrar televizyon ekranında yer almayı kabul etti. Meşhur oyuncunun müzik çalışmalarına yoğunlaştığı ve oyunculuk konusunda çoğu teklifi kabul etmediği bir aşamada, Gül Masalı dizisinin çekiciliğine kapıldığı ortada.

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı bir aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin Isparta’da çekilmesi ise birçok oyuncunun ifadesine kadar bulunmaz bir nimet… Bölgenin güzellikleri karşı şaşkına dönen dizi ekibi, ortamın da fazla güzel olduğunu röportajlarında ifade ediyor.

Keremcem'in yeni dizi tercihi çok anlamlı oldu! 1

Keremcem’in yeniden dizi setlerine dönmesine memnun olan hayranları, uzun süredir yer almadığı türde yani naif bir aşk hikayesinde yer almasından hoşnut olacaktır.

Oyuncunun en son uzun saçlı hali dikkatleri çekmişti. Gül Masalı dizisindeki imajı da böylece büyük ilgi görecek gibi gözüküyor.

1977 yılında Muğla’da dünyaya gelen Keremcem, uzun yıllardır hem müzisyen kimliği ile ayrıca de yer aldığı dizi ve sinema filmleriyle milyonları etkilemeyi başardı. Her Tarafta dizi setlerine dönüşü ise büyük bir sürpriz oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/keremcemin-yeni-dizi-tercihi-cok-anlamli-oldu/1331780