Kerimcan Durmaz yaklaşık 2 yıldır sosyal medyada aktif olarak faaliyet gösteriyor. Adını ilk önce instagram'da duyurdu. Daha sonra ise SnapChat'e geçti. Şu sıralar Amerika'da tatil yapıyor. Business ile uçuyor. Dünyaca ünlü markaları giyiyori takıyor. Peki aylık kazancı ne kadar?



Konu hakkında Habertürk gazetesinen Esin Övet yazdı. İşte o yazının belli bir kısmı,

"İkisinin enerjisine de bayılıyorum. Etrafta o kadar mutsuz, sevimsiz insan varken Caner ve Kerimcan enerjileriyle dikkat çekiyor ve modaları geçecek gibi de gözükmüyor. Daha Snapchat o kadar popüler değil ama herkes ikiliyi oradan tanıyor düşünün. İkilinin boş vakti yok. Mekânlarda DJ setine geçip herkesi coşturuyorlar. Ciddi para kazanıyorlar. Hatta rivayetlere göre Kerimcan Durmaz’ın kazancının ayda 200 bin TL’yi geçtiği söyleniyor. Herkes bir şey söylüyor, Dubai’de özel ev partilerine gittiğini falan. Herkesin dilinde bu ikili var anlayacağınız. Şimdi de düğünlerin aranan yıldızları olmuşlar. Öyle “Memleketin önde gelen starları gelsin” durumu kalmadı artık."

BEVERLY HILLS’TE
Son zamanlarda yengelerimiz de değişti malum, Asena’lar falan konuşulmuyor artık. Bu ara Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur ile Fenerbahçeli Gökhan Gönül’ün eşini tanıma aşamasındayız. Ve yengeler Kerimcan Durmaz ile Beverly Hills tatilinde. Ben de Snapchat’te yengeleri tanıma aşamasındayım. Kerimcan’ı bayıla bayıla izlediğim için Hatice ve Yağmur’u da izliyorum. Pek şekerler. Ukala değiller ve bir şeyleri göze sokmaya çalışmıyorlar. Popülerlik ve şöhret biraz daha arttıkça her şey değişir malum. Bu arada Kerimcan’dan sonra şimdi de Beverly Hills modası başlar benden söylemesi. Hatta birkaç kişi “Hemen gitmeliyim” diye yanıp tutuşmaya başlamış bile duyduğuma göre.

Kaynak: Habertürk