1994 doğumlu olan Kerimcan Durmaz akrep burcu. Periscope'ta yaptığı yayınlar ve konuşmasıyla ünlü olan Kerimcan Durmaz kimdir? 

Makyajı, kaşları ve bakışlarıyla birçok kişinin dikkatini çeken kerimcan durmaz, snapchat ve instagramda da çok tanınan biri oldu. 700 binden fazla takipçisi olan aslında makyaj uzmanı olduğunu öğrendiğimiz Kerimcan Durmaz, konuşma tarzı ile çok dikkat çekiyor. 

O, aslında profesyonel bir makyaj uzmanı. İşe ablalarının makyaj malzemeleriyle başlamış. Açmış YouTube’dan makyaj videolarını, önce ablalarını boyamış; sonra hızını alamamış kendini boyamaya başlamış. 'N’olur bana makyaj yap!’ diye yalvaran çok ünlü varmış kapısında. Bakû’dan iş teklifi gelince, toplamış valizini düşmüş Bakû yollarına. Burada Periscope’u keşfetmiş, fenomenliğin fitilini ateşlemiş. 

Kerimcan Durmaz'ın instagram hesabı ise; https://www.instagram.com/kerimcandurmaz/ bu adreste. 

Kerimcan 21 yaşında, Balıkesir Erdek doğumlu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyümüş. “Ben yola fenomen olacağım diye çıkmadım” diyor. En büyük hayali tasarımcı olmakmış. Ama yol onu önce makyaja, sonra Bakü’ye en nihayetinde de telefonumuza fenomen olarak getirmiş. 

Sonra eğlence sektörüne girmek ve partiler düzenlemek için anlık bir kararla memlekete geri dönmüş. Adeta Türk filmlerindeki gibi bir gece kulübünde şans yüzüne gülmüş ve bir işadamı Kerimcan’a iş teklif etmiş. “Gel seni DJ yapalım” demiş. Macera da böyle başlamış. Eğitimler almış, çalışmış, çabalamış... Hikâyenin sonunda kendini ünlü mekânlarda DJ’lik yaparken bulmuş.