Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimine katılan Khloe Kardashian bir bebeği olacağını açıkladı. Bu haberin yarattığı şaşkınlık bir yana, bir de bebeğin babası kim soruları akılları karıştırmaya başladı. İşte potansiyel 5 baba adayı...

Kardashian Ailesi’nin en büyük kızı olan Kourtney Kardashian’ın uzun süre aynı evi paylaştığı ve 3 çocuğunun babası olan Scott Disick, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve altına yaptığı açıklama ile büyük yankı uyandırdı. Scott Disick, Khloe Kardashian’ın kapak kızı olduğu bir derginin fotoğrafını paylaşarak, bebeğin kendisinden olmasını umduğuna dair şaka yapması dedikodu çarkını harekete geçirdi.

Khloe Kardashian, geçtiğimiz günlerde “Life & Style” dergisi için fotoğraf çekimi gerçekleştirti. Dergini kapağında yayınlana fotoğrafın altına “Khloe’nin Büyük Duyurusu: Bir Bebeğim Olacak” başlığı atıldı ve hemen altına da “Bebeğin babası kim?” sorusu iliştirilerek 5 potansiyel baba adayının fotoğraflarına yer verildi.

Dergide bahsedilen 5 potansiyel baba adayı Odell Beckham Jr., Frech Montana, James Harden, Lamar Odom ve Scott Disick. Life & Style Dergisi uzun süre doğurganlık sorunlarıyla mücadele eden Khloe Kardashian’ın sonunda mücadeleyi kazandığını iddia ederken, Kardashian Ailesi’ne yakın bir kaynak kesin bilgi vermemekle birlikte, Khloe Kardashian’ın tüp bebek yöntemi ile hamile kalmayı planladığını ve donmuş yumurtaları için başvuru yaptığını ima eder şekilde konuştu. Kardashianlar’ın gelecek bebek konusunda oldukça heyecanlı olduğu biliniyor.

Baba adayları arasında yer alan Amerikan futbol yıldızı Odell Beckham Jr., Basketbolcu James Harden ve rep yıldızı French Montana, Khloe Kardashian’ın aşk defterindeki bazı isimler. Lamar Odon ise ünlü bir basketbol oyuncusu ve Khloe Kardashian’ın eski eşi. Ancak listede yer alan son isim olan abla Kourtney’nin eski sevgilisi Scott Disick’in orada olma sebebi Khloe Kardashian ile olan samimi arkadaşlıkları olarak görülüyor.