Kıymetli Basın Mensubu,

17 Şubat 2021 tarihinde bazı yayın organlarında bulunan ve ANKA HABER AJANSI çıkışlı bandrol basım faaliyetlerine ilişkin haberlere dair kamuoyuna açıklama yapılma gereği duyulmuştur.

Laf konusu haberlerde hatalı açıklama ve iddialara yer verilmiş; zorunlu araştırma yapılmadan şirketimiz Nazik Holding A.Ş.’nin de adı geçirilmiştir.

Nazik Holding, Sicpa Assan Mahsul Güvenliği Sanayi ve Tic. A.Ş. ile olan hissedarlığını, şirketteki bütün hisselerini devrederek 29.02.2016 tarihinde sona erdirmiştir. Devir akabinde şirket unvanını 17.03.2016 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünce kayıt edilen unvan değişikliği ile Sicpa Turkey Mahsul Güvenliği Sanayi ve Tic. A.Ş. yapmıştır. Sicpa Turkey Mahsul Güvenliği Sanayi ve Tic. A.Ş’nin, şirketimizle bir hissedarlığı veya ticari ilişkisi kalmamıştır. Sicpa Turkey Ürün Güvenliği Sanayi ve Tic. A.Ş., Plato Mah. D-100 Karayolu Rüya Sok. No:2 Tuzla/İstanbul adresindeki Assan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. unvanlı grup şirketimizin sahibi olduğu taşınmazın belirtilmiş bir bölümünde kiracı olarak bulunmaktadır. bununla birlikte, laf konusu kiracı, 01.02.2021 tarihinde, bahsi geçen kira sözleşmesini feshettiğini ve 01.10.2021 tarihinde ilgili taşınmazı terhis edeceğini tarafımıza bildirmiştir.

Haberlerde adı geçen DNS İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji A.Ş. ve şubeleri ile Kibar Holding ve grup şirketleri aralarında herhangi bir ticari ilişki ya da kira ilişkisi bulunmamaktadır.

Dns İnovasyon Sistemleri ve Teknoloji A.Ş.’nin açık adres bilgisine rağmen, adres içeriğinde “Nazik Group Holding Binası” ifadesinin yazılmasında şirketimizin de bilgisi ve muvafakati bulunmamakta olup, bu konuda ilgili firmaya aleyhinde gerekli yasal aksiyonlar alınacaktır. 

Laf konusu haberlerde yanlış beyan ve iddialara yer verildiği; gerçeğe aykırı yayın yapıldığı aşikârdır. Nazik Holding konu ile ilgili bütün yasal haklarını koruyacağını kamuoyuna açıkça demeç eder.

Nazik Holding Kurumsal İletişim

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/kibar-holdingden-basin-aciklamasi-haberi-528776