The Kardashians programının yayınlanan son bölümünde Kim, Pete’nin yatak performansını duyduktan daha sonra kendisi ile sadece kısa süreli cinsel ilişki yaşamak için mesaj yolladığını lakin asla aşık olacağını düşünmediğini söyledi.

İlk olarak Saturday Night Live programda Ekim 2021 tarihinde yayınlanan bölümünde ilk kez Pete ile öpüştüğünü söyleyen Kim, o lahza titrediğini ve farklı bir şeyler denemeye ihtiyacı olduğunu hissettiğini söyledi.

Program sonrası verdiği partiye herkesin geldiğini lakin Pete’in gelemediğini bildiren Kim, birkaç gün sonradan Pete’in ast bulunduğu şirketi arayarak telefonun aldığını ve kendisine mesaj yolladığını açıklama etti.

Kim şöyle devam etti: “Yatak performansını duyduktan sonradan sadece kendisi ile kısa süreli cinsel ilişkiye girmek istedim, asla uzun süreli uzun süreli bir ilişki hayal etmedim.”

“Pete ile olan ilişkimiz ortaya çıktıktan daha sonra Megan Fox bana mesaj atıp, Pete’in çok uzun süredir bana karşı ilgisi olduğunu ve hayranım olduğunu ve birkaç kez kendisinden telefon numaramı istediğini söyledi.”

“Cümbür Cemaat için en iyisini isteyen ve insanlara yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu yüzden kendisini fazla seviyorum.”

Pete ile olan ilişkisini niçin devam ettirmeye karar verdiği sorusuna ise Kim, Pete’in çok eğlenceli biri olduğunu söyleyerek cevap verdi.

Bazı kaynaklar da Kim ve Pete’in beraber fazla mutlu olduklarını ve ilişkilerini uzun süre daha devam ettirmeye istikrarlı olduklarını söyledi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/kim-kardashian-ask-hayati-hakkinda-ilk-kez-konustu-pete-ile-yatmak-icin-ona-mesaj-attim.html