Kiralık Aşk’ın Eymen’i Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasının kötü izlerini hala taşıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – tv8 ekranında 2022 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında bulunan isimlerden birisi de oyuncu Uzlaştırma Murat Yağcı olmuştu. Yarışmadan Mayıs ayının başlarında ilenen Yağcı, sonraki süreçte ise dizinde yaşadığı sakatlıklar ile uğraşmak durumunda kaldı.

Operasyon geçirmesi gerektiğini ve doktordan randevu beklediğini anlatan genç oyuncu, bu rahatsızlığı nedeniyle de şimdilik projelerde yer alamıyor. Yakın zamanda diziden ameliyat olacağını ifade eden oyuncu, Eylül ya da Ekim ayında ise yeni bir proje ile setlere geri döneceğinin müjdesini verdi.

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Eymen karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, arkasından da Şevkat Yerimdar isimli dizide Bora karakterini canlandırmıştı.

Kiralık Aşk'ın Eymen'i Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasının kötü izlerini hala taşıyor! 1

Sosyetik Gelin isimli sinema filminde de bulunan ve Survivor yarışmasıyla da kariyerinde farklı adımlar atan Barışma Murat Yağcı, yeniden setlere dönmeyi heyecanla bekliyor.

Barışma Murat Yağcı, “Diz azıcık huzursuz, doktordan tarih bekliyorum. Ona göre bir ameliyat olacak. 2-3 hafta yatış olacak şekilde bir ameliyat olacak: sakatlık zorlama şey” dedi.

Müzisyen kimliğini de konuşturan ve çıkardığı şarkıyla da hayranlarını mutlu eden genç oyuncu, bunun yalnızca sevenlerine bir hediye olduğunu, şarkıcılık gibi bir hedefinin olmadığını söyledi.

Yağcı, “Yalnızca bana takviye olan insanlara karşısında vefa borcuydu. Ben şarkıcı değilim, iyi de bir sesim değil. Denemiştim, şarkıcılık olsun diye yok. Sınamak için yapmıştım. Bu saatten sonradan yapmam, sesi olanlar yapsın. Ben yapmayı düşünmüyorum” biçiminde konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/kiralik-askin-eymeni-baris-murat-yagci-survivor-yarismasinin-kotu-izlerini-hala-tasiyor/1331791