Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Fotoğraf Hocalığı Kısmı son sınıf talebesi Cennet Tuğba Tokbaş 22, yalnız yaşadığı apart dairesinde sevgilisi Eray Hakver 24 tarafından boğularak öldürüldü.

Vahim cinayet evvelki gece 23.00 sıralarında Yunusemre semti, 6409 caddedeki apart dairede yaşandı. Fotoğraf hocalığı 4'üncü sınıf talebesi Cennet ile sevgilisi Eray Hakver 24 arasında bir başka erkekle görüştüğü iddiasıyla münakaşa çıktı. Hakver, evvel hırpaladığı sevgilisini, boğazını sıkarak barbarca öldürdü.

ANNESİ POLİSE BİLDİRDİ

Vakanın ardından aynı semtteki evine giden Hakver, annesine kız dostuyla tartıştıklarını, aralarında boğuşma yaşandığını ve Cennet'in yere düşüp hareketsiz kaldığını anlattı. Bunun üzerine, Eray Hakver'in annesinin ihbarda bulunması üzerine genç kızın evine giden sıhhat ve polis ekipleri, Cennet Tuğba Tokbaş'ın hayatını yitirdiğini tanımladı. Polisin evinde nezaretine aldığı Eray Hakver'in ilk ifadesinde, "Başka bir erkekle dostluğu nedeniyle çok çekemedim, bu surattan tartıştırmaya başladık. İlişkiyi tamamlamak istediğini söyledi ve benden konutu şipşak terk etmemi istedi. Kendisine birkaç kere tokat attıktan sonra boğazını sıktım" dediği bilindi. Genç kızın cesedi ise otopsi için PAÜ Sağlık Kurumu Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Motosiklet isteğiyle tanınan katil zanlısı Hakver ise çıkarıldığı duruşmaca hapsedilerek cezaevine konuldu.

Kaynak: www.sacitaslan.com