Kısmetse Olur Aycan Tunç yeni yarışmacı hakkında detaylı haberi sizler için derledik. 

İstanbul'da yaşayan Aycan Tunç gelecek hafta yarışmaya katılacak ve bilgiler neteleşecek. Spor aşığı olan Aycan Tunç Yeşilköy'de yaşıyor. Bir moda butiğinde çalışan Aycan Tunç moda ile ilgileniyor. 

Bahçelievlerde AFET-İ CAN BUTİK adıyla bir butik sahibi olan Aycan Tunç'un Kısmetse Olur evi'nde kime talip olacağı henüz bilinmiyor. Adnan'a talip olacağını tahmin ettiğimiz Aycan Tunç bakalım kim ile ilgilenecek. 

KISMETSE OLUR ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR? 
Yarışmanın genç adaylarından Adnan, 23 yaşındadır. Doğum yeri Kars olan Adnan, Tercümanlık yapmaktadır. İstanbul'da ikamet eden yarışmacının göz rengi koyu kahve, kilosu 86, boyu 190 ve burcu Başak'tır.

Tercüman olarak çalışan adnan'ın bir bijuterisi olduğu biliniyor. 23 Yaşında ve Kars doğumlu Adnan Kızıltaş 190 cm boyunda ve 86 kilo. 

Adnan aslen İranlı. İstanbul'da tercümanlık yapıyor. Kars'ta doğan Adnan, Ankara'da büyüdü. Başak burcu. İstanbul'da yalnız yaşıyor. Ailesi ise Ankara'da. Adnan'ın İstanbul Üniversitesi'nde eğitimi devam ediyor. Fenerbahçeli olan ve uzun boyuyla dikkatleri üzerine çeken Adnan'ın en büyük hayalleri arasında çocuk sahibi olmak var. Aile bağlarının kuvvetli olduğunu belirten Adnan 1.90 boyunda.